DATATELE

Fransk åpning i Norge for digital-TV

Trond Heggelund
26. juni 2007 - 13:28

Etter å hatt suksess i Europa utvider Sagem Communication åpner eget kontor i Norge.

Selskapet, som blant annet spesialiserer seg innen digitalTV-bokser, har siden 2002 opplevd en kraftig omsetningsvekst. En nordisk utvidelse er derfor på trappene. Nå satses det stort her til lands før høstens åpning av det digitale bakkenettet.

Hjelp til overgangen

– Norske forbrukere står snart overfor en ny digital TV-hverdag. Vi satser på å bistå nordmenn med overgangen fra analoge til digitale sendinger. Som største leverandør av digitalTV-bokser i Europa ser vi frem til høstens åpning av det norske digitale bakkenettet, sier direktør Henrik Aronsson i Sagem Communication Nordic.

Kjempemarked

– Et kjempemarked er i ferd med å åpnes og vi ser på etableringen i Norge som en stor mulighet for å vokse og utvikle oss i riktig retning. Vi har bygd opp en enorm kunnskap og erfaring for å ta hånd om dette markedet og har allerede gjennomført ”reisen” i Sverige, hvor vi er markedsleder med 40 prosent.

Har ansatt nordmann

Et første viktig steg i den norske etableringen for Sagem har vært å anstette Tom Ragnar Aulesjord som salgsdirektør for Sagem Norge.

Aulesjord har bakgrunn innen retail og har tidligere jobbet for blant annet Samsung, Motorola og Siemens.

– Vi er veldig tilfredse med rekrutteringen av Aulesjord. Med sin vinnende personlighet, brede retail-bakgrunn og erfaring fra internasjonale selskap, er han helt riktig person for oss, sier Henrik Aronsson.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.