NYHETER

Frank Mathillas til Veiservice i NCC Roads

Frank Mathillas (46) er ansatt som direktør for Veiservice i NCC Roads i Norge. Han kommer fra Lemminkainen.

Frank Mathillas.
Frank Mathillas. Bilde:
28. mai 2015 - 10:25

- Jeg er meget tilfreds med å tiltre i NCC. Mine ambisjoner og målsettinger matcher de tankene NCC har for Veiservice i Norge. Dette er et stort og spennende marked som i stor grad ikke er konjukturavhengig. Konkurransen er tøff og krever langsiktighet og klare mål, sier Frank Mathillas.

Han har god erfaring med veivedlikeholdsfaget og mener å kjenne godt til utfordringene i bransjen.

- Jeg ser store muligheter for positiv vekst og økonomisk utvikling sammen med de ansatte og ledelsen i Veiservice i årene fremover, sier han.

Mathillas er bosatt i Tromsø. Han er utdannet sivilingeniør innenfor geofag fra NTNU i 1995 og ingeniør innen kommunalteknikk i 1993 og har de siste 10 årene, frem til august 2014 innehatt sentrale lederstillinger i Lemminkäinen Norge som regiondirektør, administrerende direktør og divisjonsdirektør Veidrift. Før det har han hatt lederstillinger innenfor industribedrifter og kommuner, samt en periode som rådgivende ingeniør. Siden august 2014 har han vært MBA student ved Universitetet i Nordland.

NCC har langsiktige ambisjoner og visjoner for fagfeltet veiservice og dette var sentralt da Frank Mathillas valgte å takke ja til denne utfordringen. NCC Roads Veiservice er i en positiv utvikling og har gjennomført en meget god kalkulasjon og anbudsprosess hvor man i år har vunnet 4 nye kontraktsområder

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.