T2

Fotolab i håndveskenCanons nye i80 veier ikke mer enn 1,8 kilo og skriver ut bilder i 10 ganger 15 cm raskere enn et polaroidkamera klarer å fremkalle det.

Pene blir de også, for Canon har utstyrt junior med et superhøyoppløselig skriverhode på 4800 x 1200 dpi som kan måle seg med seniorskriverne.

Dråpestørrelsen på bare 2 picoliter gjør at du trenger Supermanns øyne for å se punktene. En annen fordel med så små dråper er at du kan skrive yppelig fotokvalitet uten å behøve mer enn fire primærfarger, og det er nettopp det denne skriveren gjør. Lager utmerkede kantløse fotografier.

Men bilder er ikke alt den presterer. i80 skriver på vanlig papir også.

Opptil 14 sider i minuttet i sorthvitt skal vi tro Canon, og det skal vi jo, hvis vi har tilgang på nok klyper salt. Er det noe du skal være skeptisk til, er det antall sider i minuttet på blekkskriverprodusenten hevder å prestere, men når det er sagt må det også nevnes at Canon er kjent for å lage de raskteste modellene.

En så mobil skriver må jo ha mer enn USB, og det har den. I tillegg til å skrive ut via USB-porten kan du fore den med utskrifter via den infrarøde porten, eller kjøpe en Bluetooth-plugg som gjør den til en storslått skriver for den nye kameramobilen din.

Og er du først i markedet for litt ekstra, hva med batteri så du kan ta den med på den neste turen din over Grønland?

Vil du løsrive deg helt fra kabler og strømnett kan dette vidunderet bli ditt for bare 2499 kroner.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.