ARKIVNYHETER

Fotball ut – verktøymaskiner inn

Anders J. Steensen
25. okt. 2011 - 14:30

Den tekniske messen, som eies av Maskingrossistenes Forening, fikk merke hva det ville si å flytte da Norges Varemesse flyttet fra Skøyen til Lillestrøm. Besøkstallet ble nær halvert.

Sentralt

Ved å flytte denne fagmessen fra Norges Varemesse på Lillestrøm til Telenor Arena håper Anita H. Hall at besøkstallet vil stige.

– Telenor Arena ligger sentralt og har gode fasiliteter for arrangere fagmesser. Her finnes både kafeteria, kiosker, barer og gode møteområder hvor utstillere kan ha separate møter og mindre konferanser og foredrag, forteller Hall.Oktoberfest

Totalt kan hun tilby rundt 11 000 m² utstillingsareal i Telenor Arena. I tillegg finnes det gode hotellmuligheter i nærområdet. Allerede i mai neste år åpnes et nytt hotell i kort avstand fra utstillingsarenaen.

– Rundt regnet 1000 hotellsenger finnes innen 10 minutters gange fra utstillingen, sier hun.

I tillegg til selve messen, som arrangeres uke 39 i 2012, håper Hall å kunne tilby lokaler i nærheten for å tilby tilreisende og utstillere mat, slik at de slipper å reise inn til Aker Brygge.

– Vi håper å kunne få til noe à la en oktoberfest. Å besøke Den tekniske messen skal være en god opplevelse for alle, sier Hall.

Salgsstart for utstillingsareal er 28. oktober. Siste frist er 15. mai 2012. Påmelding gjøres på nettstedet www.mgf.noFotball ut – Solberg inn med asfalt.

Søndag 20. november spilles siste tippeligakamp, Stabæk mot Haugesund, i Telenor Arena.

Allerede mandagen etter rykker mannskaper inn og fjerner den grønne gressmatta. Den er nå til salgs for ca. 300 000 kroner.

Regnskapsmessig har den etter det Industrien erfarer en restverdi på 7 millioner kroner.

I løpet av en uke er arenaen ferdig asfaltert og klar til å ta imot en rekke nye arrangementer. Det første er Solberg Motorshow, som går av stabelen lørdag 26. november.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.