MOBIL

Forventer å selge 10 millioner Galaxy S III

Samsung tror de vil klare det i juli, tross mangel på komponenter.

Marius ValleMarius ValleJournalist
26. juni 2012 - 14:04

Samsungs sjef for mobildivisjonen, Shin Jong-kyun, tror at salget av toppmodellen Galaxy S III vil passere ti millioner innen utgangen av juli, skriver AP.

Dersom de klarer dette vil det bety at de har klart å selge 10 millioner telefoner på to måneder. Til sammenligning tok det sju måneder å selge like mange Galaxy S. De brukte omtrent to måneder på å selge tre millioner av forgjengeren, Galaxy S II.

LES OGSÅ: Test av Samsung Galaxy S III

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Mangler komponenter

Det vil imidlertid by på utfordninger, da Samsung mangler komponenter til å sette sammen telefoner nok til å dekke etterspørselen. De klarer rett og slett ikke å skaffe nok, men sjefen mener de skal ordne dette i løpet av neste uke.

Shin Jong-kyun tror at resultatet i andre kvartal vil bli bedre enn i første kvartal i år. Hvis det blir slik, er det naturlig å anta at Galaxy S III vil få mye av æren for dette.

Det skal for øvrig nevnes at Samsung oppgir antall solgte telefoner fra fabrikk, og ikke antall solgte telefoner til sluttbruker. Det er altså vanskelig å si så mye om hvor mange telefoner som faktisk har funnet veien ned i lommene til folk.

Kilde: AP

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.