NYHETER_BYGG

Forum for vedlikehold

10. feb. 2001 - 13:21

Danske og svenske utstillere skal konkurrere med de norske leverandørene om de besøkende. Som parallellmesse arrangeres Renhold 2001 i tilstøtende haller, forteller prosjektleder Kjell Dehli.

– Messen byr på en spennende blanding av nye og gamle utstillere, forteller han. Dehli arrangerer messen for Norsk Forening for Vedlikehold (NFR). Tre av de store oljeselskapene er på plass, det samme er verdens tre største kulelagerprodusenter, de fleste sentrale leverandører av IT-løsninger for bransjen, noen av de større leverandørene av verktøy, pumper, måleutstyr og instrumenter, miljøteknikk, løfteteknikk og materialhandtering.

Stadig høyere krav

I takt med økende automatisering i industrien, stilles vedlikeholdet overfor stadig høyere krav. Automatiseringen øker produksjonskapasiteten, men har også medført betydelige investeringer for produksjonsbedriftene. Å få driftsstopp og driftsforstyrrelser i dette produksjonsmiljøet kan få alvorlige følger for driftsøkonomien. Interessen for teknikker og metoder som kan øke driftssikkerheten, er derfor større enn noensinne.

Drift & Vedlikehold har inngått et samarbeid med Rele – Renholdsprodukters Leverandørforening, som har valgt å legge sin Renhold 2001 i tilstøtende haller på Sjølyst. Denne messen kommer som et resultat av en samordning av de tidligere fagmessene Industrielt Vedlikehold og Renhold Skandinavia.

Ved å samle disse messene under et tak i Sjølystsenteret har vi fått et nytt og kraftfullt tilbud av messer som supplerer hverandre.

Internasjonalt

Drift & Vedlikeholdskonferansen har i år som mål å kombinere det strategisk visjonære med det praktisk operative innen fremtidsrettet vedlikehold. Blant foredragsholderne er Manufactoring Service Manager Klaus Remerscheid i DuPont Europe, vedlikeholdssjef Håkan Berndtsson i Volvo Cars, Christer Idhammar i Idocon Inc., sjefsingeniør Erik Østby i Det Norske Veritas og administrerende direktør Harald Bredrup i Macks Ølbryggeri.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.