ARBEIDSLIV

Første sykkelvinner fra tekjobb

15. nov. 2001 - 16:49

Nylig kunne personalkonsulenten i Oslo Lufthavn AS supplere sin tohjuling med barnesete med en ordentlig trimsykkel. – Dette blir fin hjelp til å holde magen i sjakk!

Hjelpdal vant den første spesiallagde gule TU-sykkelen, etter at han svarte på tekjobb.no sin spørreundersøkelse. Ragnar Vikøren fra Framo Engineering i Bergen har vunnet samme premie. Ytterligere tre sykler skal deles ut til stillingsannonsører og andre kunder på Teknisk Ukeblads gule sider/tekjobb.no, som deltar i kampanjen der spørreundersøkelsen inngår.

– Gjennom spørreundersøkelsen på vårt nettsted tekjobb.no, ønsker vi å bli bedre kjent med nåværende og potensielle kunders opplevelse av pris, respons og service. I tillegg ønsker vi å vite hvordan de rekrutterer og hvilke mediekanaler de bruker, forteller salgsleder Andreas M. Kalve i Ingeniørforlaget AS.

Målet med kampanjen er å utvikle bedre tjenester. – Samtidig ønsker vi å gjøre kundene bedre kjent med våre internett-tjenester, fremholder Kalve.

Alle som deltar i spørreundersøkelsen, får en Sigma 600 sykkelcomputer. I tillegg blir de med i trekningen av fem gule, spesiallagde offroadsykler fra DBS. Sykkelen er en blanding mellom typen Birkebeiner og Bazooka (a'mok-serien), utstyrt med Shimano XT/deore gir og bremser. Tekjobb.no-sykkelen leveres med støtte, skjermer og flaskestativ. (hl)

(Se link til kampanjesidene nederst på siden)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.