NYHETSBREV

Forretningssystem (ERP) forbedrerer planlegging av ferskvareproduksjon

Infor M3 versjon 13.2 ERP er designet for bedrifter som produserer, transporterer eller vedlikeholder produkter.

ERP-løsningen har bedre planleggingsfunksjonalitet for ferskvareprodusenter.
ERP-løsningen har bedre planleggingsfunksjonalitet for ferskvareprodusenter.
21. mars 2014 - 08:34

Systemet har nye løsninger for CLM (Customer Lifecycle Management), PLM (Fashion Product Lifecycle Management), Fast Food Planning og CRM (Customer Relationship Management) for utstyrsleverandører og utstyrsindustrien.

Les: Robot pakker rømmeposer for pizza hos Orkla på Stranda

1000+ forbedringer

Det skal være enkelt å oppgradere M3, de nye funksjonene og forbedringene kan installeres uten at det er behov for en helt ny versjon.

Versjon 13.2 har over 1000 forbedringer. Den gir blant annet industrispesifikke kunder muligheten for CLM, Customer Lifecycle Management. Her kan man få et helhetlig overblikk over kontaktprosessene overfor kundene. Løsningen har også et forbedret HTML5 klient brukergrensesnitt, med multibrowser kapasitet som blant annet tillater at man kan jobbe på mobile enheter som Ipad.

Les: Roboter pakker 40 000 tonn poteter årlig i Solør, gir 35 prosent økning i produktiviteten

Bedre planlegging

For utstyrsleverandører tilbyr nå M3 også analysekapasitet og spesifikk funksjonalitet for markedsføringsprogrammer og håndtering av rabatter, i tillegg til CRM.

For mat- og drikkevareprodusenter som leverer ferskvarer, introduserer ERP-løsningen Fresh Food Planner. Det nye konseptet Forecast Pacing hjelper industrien til å planlegge produksjonen og forutse etterspørselen, noe som bidrar til økt effektivitet og bedre treffsikkerhet i den daglige planleggingsprosessen.

Les: Robotduo pakker hundepølser uten menneskelig assistanse i Østfold

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.