BYGG

Fornyet Arkitektnytt

Joachim Seehusen
17. aug. 2010 - 12:34

Arkitektnytt.no får ny kommentarfunksjon, stort artikkelarkiv, arkitekttorg der man kan kjøpe og selge ting og tang, et bildegalleri, mulighet for videostreaming, nye oversiktlige stillingsannonsesider og egne debattsider.

Relanseringen skjer kl. 15:00 onsdag 25. august og markeres i Arkitektenes Hus i Oslo.

70.000 brukere

– Vi ønsker mer kontakt med leserne og større mulighet for at de kan bidra til å utvikle nettstedet, sier redaktør Grete Kristin Hennissen.

Hun forteller at fornyingen kom som et resultat av et leverandørskifte. Det er selskapet Webscape som står bak den nye profilen. Nettstedet har vært uendret siden 2005.

Nå har arkitektnytt.no 70.000 lesere innom hver måned.

Vil bli viktigere

– Vi håper å gjøre arkitektnytt.no til et sted for alle som er interessert i arkitektur, ikke bare arkitekter. Vi ønsker oss ingeniører, hele byggenæringen, landskapsarkitekter og kunstinteresserte. Målet er at det skal bli en selvfølgelighet å gå innom sidene våre hver dag, sier Hennissen.

– I samarbeid med våre leverandører har vi utviklet et nettsted som skal presentere arkitekturnyheter på en elegant måte, sier redaktør Grete Kristin Hennissen. – Med mange valgmuligheter på forsiden og en tematisk inndeling av nyheter håper vi at leserne enkelt vil finne relevant informasjon om hva som skjer i bransjen. I tillegg håper vi det skal bli lettere å få en oversikt over kommende konferanser og arrangementer med den nye Hva skjer-kalenderen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.