Forenkler design av etiketter og skilt

Programvare fra Brady til etikker og skilt
Programvare fra Brady til etikker og skiltBilde: Brady
8. feb. 2016 - 23:55

Nye Brady Workstation lar brukerne lage sikkerhetsskilt, CLP-etiketter, røretiketter og lockout/tagout-visualiseringer med bare noen få klikk. Det er et fritt nedlastbart app-miljø med et brukervennlig grensesnitt som gir deg alle muligheter til å designe identifikasjonsmerking når du trenger det.

Enkle apper for merking

Brady Workstation-apper er laget for at du kan lage etiketter og skilt raskt og enkelt. Ekspresskilt-appen gir deg en rekke maler for sikkerhetsskilt. Her kan du legge til tilpasset informasjon og skrive ut skiltet med en Brady-skriver på bare få minutter. Rørmerke-appen og Pilbånd-appen fungerer omtrent på samme måte, mens Spesialdesigner-appen gir deg en tom arbeidsflate du kan bruke som utgangspunkt. Alle disse appene er gratis å bruke.

Spesialiserte

CLP/GHS-etiketter-appen og Avlåsingsskriver-appen er to høyt spesialiserte apper som er tilgjengelig for Brady Workstation. CLP-etiketter-appen støtter opprettelsen av kompatible CLP-etiketter, mens Avlåsingsskriver-appen visualiserer eksisterende lockout/tagout-prosedyrer for korrekt kommunikasjon på arbeidsgulvet. Begge disse betalte appene inkluderer en 14-dagers gratis prøveversjon hvor brukerne kan prøve den ut i sine virksomheter.

Lover flere

Brady Workstation krever ikke at brukere installerer alle appene, men gir i stedet brukerne mulighet til å velge hvilke apper som best passer deres behov. Det vil dukke opp flere apper for Brady Workstation senere! Etiketter og skilt laget i Brady Workstation kan lett skrives ut med Bradys BBP31 eller BBP33 skilt- og etikettskriver, BBP85 skilt- og etikettskriver eller GlobalMark Multicolour- og GlobalMark Colour & Cut-skrivere. Med Brady Workstation er all sikkerhetsidentifikasjon bare noen tastetrykk unna.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.