Brady

Forenkler design av etiketter og skilt

Programvare fra Brady til etikker og skilt (Bilde: Brady)

Nye Brady Workstation lar brukerne lage sikkerhetsskilt, CLP-etiketter, røretiketter og lockout/tagout-visualiseringer med bare noen få klikk. Det er et fritt nedlastbart app-miljø med et brukervennlig grensesnitt som gir deg alle muligheter til å designe identifikasjonsmerking når du trenger det.

Enkle apper for merking

Brady Workstation-apper er laget for at du kan lage etiketter og skilt raskt og enkelt. Ekspresskilt-appen gir deg en rekke maler for sikkerhetsskilt. Her kan du legge til tilpasset informasjon og skrive ut skiltet med en Brady-skriver på bare få minutter. Rørmerke-appen og Pilbånd-appen fungerer omtrent på samme måte, mens Spesialdesigner-appen gir deg en tom arbeidsflate du kan bruke som utgangspunkt. Alle disse appene er gratis å bruke.

Spesialiserte

CLP/GHS-etiketter-appen og Avlåsingsskriver-appen er to høyt spesialiserte apper som er tilgjengelig for Brady Workstation. CLP-etiketter-appen støtter opprettelsen av kompatible CLP-etiketter, mens Avlåsingsskriver-appen visualiserer eksisterende lockout/tagout-prosedyrer for korrekt kommunikasjon på arbeidsgulvet. Begge disse betalte appene inkluderer en 14-dagers gratis prøveversjon hvor brukerne kan prøve den ut i sine virksomheter.

Lover flere

Brady Workstation krever ikke at brukere installerer alle appene, men gir i stedet brukerne mulighet til å velge hvilke apper som best passer deres behov. Det vil dukke opp flere apper for Brady Workstation senere! Etiketter og skilt laget i Brady Workstation kan lett skrives ut med Bradys BBP31 eller BBP33 skilt- og etikettskriver, BBP85 skilt- og etikettskriver eller GlobalMark Multicolour- og GlobalMark Colour & Cut-skrivere. Med Brady Workstation er all sikkerhetsidentifikasjon bare noen tastetrykk unna.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå