IKT

Forener DAK-programmer

eDrawings
eDrawings

Programmet støtter også AutoCad, Pro/Engineer, Pro/Engineer Wildfire og SolidWorks. Posisjonen til eDrawings som standard for 3D-samarbeid er dermed ytterligere styrket.

eDrawings Publisher er i dag tilgjengelig i to versjoner: En profesjonell versjon For NX, Catia V5 og Autodesk og gratisversjonen for AutoCad, Inventor, Pro/Engineer, Pro/Engineer Wildfire og SolidWorks. eDrawings bildeviser er gratis og kan lese filer som er opprettet i alle DAK-programmer.

Med den profesjonelle versjonen kan brukerne blant annet formidle produktdesign og få tilbakemelding på designdata fra et ubegrenset antall mottakere. Videre er det mulig å forvalte, spore og samsortere kommentarer fra ulike teammedlemmer.

Tadiran Communications, en Catia-bruker basert i Israel, planlegger å bruke eDrawings til å kommunisere mer effektivt med kunder og leverandører og samtidig forbedre sine interne rutiner. Dermed trenger ikke produsenten av kommunikasjonsutstyret lenger å konvertere konstruksjonsfilene for å formidle designforslagene til andre.

For første gang vil Tadirans partnere kunne korrigere 3D-modeller uten å gå veien om bildevisere, installeringer og tidkrevende filkonverteringer. Tadiran vil også kunne formidle 3D-design internt til administrasjonen og markedsføringsmedarbeidere utenfor selskapets tekniske avdeling.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.