For de tøffeste applikasjonene

Høykvalitetssensor fra Jumo tecLine

Jumo tecLine elektroder (Bilde: JUMO)
Jumo tecLine elektroder (Bilde: JUMO)

Høykvalitetssensor fra Jumo tecLine

Jumo tecLine elektroder er en høy-kvalitetssensor for profesjonelle applikasjonene innen prosess og industriell måleteknikk. De er designet som en kombinert enkeltstang målecelle og finnes i en rekke varianter for ulike applikasjoner. De nye tilskuddene er pH og Redox enkeltstang måleceller av heavy-duty typen.

Jumo tecLine HD pH og Jumo tecLine HD Rd kan installeres i kompliserte prosesser med høy forurensning og giftige medier, eller i medier som inneholder olje i høye temperaturer opp til 135 ° C og 13 bar trykk.

En nyutviklet PTFE ring-membran med forbedret struktur sikrer rask responstid, men også omfattende motstand mot større forurensningsbelastninger som f.eks. olje, fettholdige prosesser og avløpsvann. En stor saltreserve i referansesystemet garanterer målinger med langsiktig stabilitet.

pH-versjoner er tilgjengelig med en integrert Pt1000 temperaturføler. I tillegg til økt temperaturresistens har glasset en høy linearitet ved alkaliske pH-verdier (> 12). Redox versjoner kan leveres med en platina- eller gulltupp. Den nyutviklete referanseelektrolytten er basert på faste polymerer og er giftfri, aldringsbestandig, og har en høy motstandsdyktighet imot temperatur og forurensning.

Jumo tecLine elektroder
pH-versjoner er tilgjengelig med en integrert Pt1000 temperaturføler. I tillegg til økt temperaturresistens har glasset en høy linearitet ved alkaliske pH-verdier (> 12). Redox versjoner kan leveres med en platina- eller gulltupp. Den nyutviklete referanseelektrolytten er basert på faste polymerer og er giftfri, aldringsbestandig, og har en høy motstandsdyktighet imot temperatur og forurensning.Jumo tecLine elektroder JUMO

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå