NYHETSBREV

For de tøffeste applikasjonene

Høykvalitetssensor fra Jumo tecLine

Joachim Seehusen
7. mai 2015 - 02:41

Jumo tecLine elektroder er en høy-kvalitetssensor for profesjonelle applikasjonene innen prosess og industriell måleteknikk. De er designet som en kombinert enkeltstang målecelle og finnes i en rekke varianter for ulike applikasjoner. De nye tilskuddene er pH og Redox enkeltstang måleceller av heavy-duty typen.

Jumo tecLine HD pH og Jumo tecLine HD Rd kan installeres i kompliserte prosesser med høy forurensning og giftige medier, eller i medier som inneholder olje i høye temperaturer opp til 135 ° C og 13 bar trykk.

En nyutviklet PTFE ring-membran med forbedret struktur sikrer rask responstid, men også omfattende motstand mot større forurensningsbelastninger som f.eks. olje, fettholdige prosesser og avløpsvann. En stor saltreserve i referansesystemet garanterer målinger med langsiktig stabilitet.

pH-versjoner er tilgjengelig med en integrert Pt1000 temperaturføler. I tillegg til økt temperaturresistens har glasset en høy linearitet ved alkaliske pH-verdier (> 12). Redox versjoner kan leveres med en platina- eller gulltupp. Den nyutviklete referanseelektrolytten er basert på faste polymerer og er giftfri, aldringsbestandig, og har en høy motstandsdyktighet imot temperatur og forurensning.

Jumo tecLine elektroder
pH-versjoner er tilgjengelig med en integrert Pt1000 temperaturføler. I tillegg til økt temperaturresistens har glasset en høy linearitet ved alkaliske pH-verdier (> 12). Redox versjoner kan leveres med en platina- eller gulltupp. Den nyutviklete referanseelektrolytten er basert på faste polymerer og er giftfri, aldringsbestandig, og har en høy motstandsdyktighet imot temperatur og forurensning.Jumo tecLine elektroder JUMO

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.