PRODUKTNYHETER

Følsom radar

Under utviklingen la ingeniørene særlig vekt på følsomheten, fordi refleksjonsevnen til faststoff er betydelig svakere enn væsker.

Nye mikrobølgekomponenter gjør at sensoren kan måle og analysere refleksjoner som er 100 ganger svakere enn hva andre radarer kan. Dette sies å gi kapasitet selv for de mest krevende bruksområder og for måleområder opp til 70 meter.

Medier (faststoff og væsker) med lav dielektrisitetskonstant - som man tidligere ikke kunne måle berøringsløst med radar - kan nå måles. I LPG-applikasjoner vil målerør som i dag installeres, bli overflødige.

En radar lar seg ikke påvirke av støv eller turbulens fra trykkluftfylling, heller ikke av endringer i temperatur, gasstype eller trykk. En ny, justerbar hornantenne gjør det mulig å posisjonere sensoren til optimal vinkel mot mediet i tanken.

Sensoren er medlem av den nye PLICS-familien av instrumenter. Der kan du fritt velge koplingshus i plast, aluminium eller syrefast stål, prosessanslutninger og sertifiseringer. Hyptech A/S i Drammen vet mer.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.