Flytter Vei & Anlegg-utstillingen til 2022. Skulle egentlig arrangeres til neste år

På bakgrunn av covid-19 situasjonen har Maskingrossisternes Forening besluttet å flytte arrangementene fra 2021 til 2022.

Tone Lindberg Grøstad erdirektør i MGF.
Tone Lindberg Grøstad erdirektør i MGF. Foto: Bjørn Olav Amundsen
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
24. sep. 2020 - 13:58

Det melder Maskingrossisternes Forening (MGF) i dag.

Vei og Anlegg er Nordens største anleggsmesse, har 3.000 som jobber på stands og samler i underkant av 25.000 besøkende til fire hektiske dager på Norges Varemesse. Planen var at den neste gang skulle arrangeres 5. – 8. mai 2021, og er nå flyttet til 16. - 19. februar 2022.

SMART industri er Norges nasjonale møteplass for industri- og produksjonsbedrifter og har rundt 500 som jobber på stand og i underkant av 4.000 besøkende i løpet av tre dager på  Norges Varemesse. Planen var at den neste gang skulle arrangeres 13. – 15. april 2021, og er nå flyttet til 10. – 12. mai 2022.

–Vi har i det lengste jobbet for at vi, sammen med Norges Varemesse skulle klare å
gjennomføre en trygg messe for både ansatte og besøkende. Men, vi vurderer nå at
smittefaren i samfunnet fortsatt vil være betydelig også til våren. Vi følger alle med på
vaksineutviklingen, men må innse at det er lite trolig at en så stor andel av befolkningen er vaksinert tidsnok til at vi vil ha et restriksjonsfritt samfunn allerede våren 2021.
«Vi har jobbet tett med Norges Varemesse og er veldig tilfreds med både de
risikovurderinger og tiltak de har fått på plass. De er en seriøs aktør og det gode samarbeidet har ført til at vi sammen besluttet å flytte messene denne uken» sier Tone Lindberg Grøstad, direktør i MGF.

– Våre utstillere ønsker å vise frem den nyeste teknologien og løsninger som skal til for at
norske virksomheter kan øke konkurransekraft både nasjonalt og internasjonalt. Dette
krever både at de planlegger og bestiller denne type utstyr i god tid før messene, og denne fristen begynner vi å nærme oss nå. De færreste av utstillerne er klar for å gjøre dette under de rådende smittevernreglene og usikkerheten for fremtiden. For MGF er det avgjørende at messene tilfører de besøkende kompetanse og ideer for innovasjon, og en utstilling uten nyheter er derfor intet alternativ, sier Grøstad.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.