NYHETER

Fluke Networks kabelanalysator Versiv DSX-5000 sertifiserer Cat 6A og Class FA

Sertifiseringen gjøres i henhold til IEC-61935-1 for nøyaktighetsnivå IV, og nivå V er på gang.

Kabelanalysator for kjapp test Cat 6A og Class FA.
Kabelanalysator for kjapp test Cat 6A og Class FA. Bilde: Fluke Networks
24. juni 2013 - 16:53

Den er også i samsvar med ANSI/TIA-1152 for nivå IIIe. Analysatoren har Intertek (ETL) sertifisering.

Touchskjerm

Den har utskiftbare moduler for kobber, fiber og Optisk Time Domain Reflectometer (OTDR) testing. Ny programvare skal gi raske og nøyaktige tester, forenklet testoppsett og ditto planlegging og rapportering.

Berøringsskjermen skal være intuitiv og informasjonsrik. Analysatoren har Intertek (ETL) sertifisering i henhold til IEC-61935-1 for nøyaktighet nivå IV, og nivå V er på gang. Den er også i samsvar med ANSI/TIA-1152 for nivå IIIe.

Omfattende styringssystem

Konseptet har også et styringssystem, Projx. Prosjektledere kan sette opp parametere for å arbeide på tvers av flere arbeidsplasser og media. Løsningen skal akselerere systemplanleggingen og oppsett av prosjekter ved at teknikere lettere kan samle inn konsistente testparametere over en hel jobb, eller bytte fra jobb til jobb ved å klikke seg mellom de ulike prosjektene som er lagret i testeren.

Systemet skilter med en oppdatert prosjektanalyse og oversikt for å hjelpe til med rask sertifisering og rapportering. Hvis det oppstår problemer i løpet av testen, kan teknikere lagre feilen i en egen huskeliste, fiske senere, for evaluering av mer erfarne teknikere.

Kabelanalysatoren fås blant annet hos IKM Instrutek.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.