MOBIL

Flotte videoer fra gamle dager

Du kommer til å elske mobilen din etter at du har sett disse videoene.

Marius ValleMarius ValleJournalist
26. aug. 2011 - 14:45

Det er atter fredag, og vi er atter i det nostalgiske hjørnet. Vi har tatt på oss den tunge oppgave det er å lete frem gamle mobilreklamer på YouTube, og presenterer her et stykke gravende journalistikk. 

Dette er for øvrig ikke første gangen vi kamuflerer YouTube-surfing som arbeid. Sist gang var en fredag i mai, da vi plukket frem et knippe reklamer.

Og siden vi allerede er i det nostalgiske hjørnet anbefaler vi at du tar en titt på vår store samling artikler om de heftigste, lekreste og teiteste mobilene gjennom tidene.

Ericsson - 1985

Ikke dirkete en mobilreklame, men Ericsson laget denne videoen for å vise hvor fancy teknologi de kan tilby. Slagordet er "Morgendagens teknologi i dag", og de viser frem noen fantastiske fremtidsscener og en låt vi antar herjet hitlistene på 80-tallet.

Motorola - 90-tallet

Feite amerikanere er helt klart den beste måten å vise frem hvor liten verdens minste GSM-telefon er.

British Telecom - 90-tallet

BTs mobilreklame var kanskje noe kryptisk. Bare tenk - Med denne lille mobilen kan du ringe alle i hele verden. Kraften bak knappen, rett og slett.

British Telecom - 80-tallet

De var glade i å synge i reklamer på 80-tallet. Denne godlåta formidler budskapet om at har du ikke har en personsøker er det faktisk ikke mulig å få tak i deg.

Motorola - 80-tallet

Du er ikke en særlig god japp om du ikke har en portabel mobiltelefon. Faktisk er den ene Motorola-telefonen ikke tyngre enn 370 gram. Det er lett, det! Men Motorola var ikke helt på jordet, for det er faktisk noen gode fremtidsspådommer her.

Motorola - 1994

Denne er ikke så dum. Motorolas telefoner var rett og slett laget for å tåle å få juling. ...men det ser sannelig ut til at skjermen knuser på flere av telefonene.

Motorola - 1994

Hva er vel bedre enn å spille på frykt når du skal selge mobiltelefoner? Fyllekjørere og gærninger er null problem for damer som har en Motorola-telefon.

Motorola - 1993

Om du bare hadde hatt en personsøker kunne du gjort hva pokker du ville. Så lenge du var i nærheten av en telefonkiosk, selvsagt.

Qualcomm - 1997

Internett på mobilen? E-post? Uhørt! men ikke om du har en internett-telefon fra Qualcomm.

Radioshack - 1987

Disse telefonene er så billige at det er helt UTROLIG!

LES OGSÅ: De heftigste, lekreste og teiteste mobilene

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.