MOBIL

Flere bekrefter iPhone-lansering

Flere og flere blir mer og mer sikre på at iPhone 5 og iPad Mini lanseres 12. september.

Marius ValleMarius ValleJournalist
31. juli 2012 - 14:34

I går omtalte vi nettstedet iMore sine kilder, som hevder at Apple har tenkt til å vise frem sin nye iPhone, en ny iPad Mini og iPod-nyheter 12. september. I mellomtiden har en hel del andre hevet seg på, og siterer andre kilder som har markert denne datoen i kalenderen.

Først og fremst kom iLounge.com med informasjon fra sine kilder, som hevder at det skal lanseres ny iPhone, nye iPhone-deksler, en ny iPod Touch, en ny iPod Nano, en iPad Mini og fjerde generasjon iPad som blir en mindre modifikasjon av dagens utgave. Denne skal ha den nye og mindre tilkolbingspluggen som iPhone 5 får.

LES OGSÅ: Slik blir iPhone 5

Akkurat dette er et moment som gjør det logisk at Apple ønsker å vise frem nyheter i alle sine bærbare kategorier. De gjør da overgangen til en ny plugg enklere for seg selv.

Reuters bekrefter

Videre har All Things D sine kilder også sagt at Apple planlegger en event 12. september. Rosinen i pølsa er at nyhetsbyrået Reuters enkelt og greit bekrefter den samme datoen, og skriver at det er en ny iPhone som skal lanseres.

Reuters henviser til en anonyme kilde, og analytikere. Apple har naturlig nok ikke ønsket å kommentere noe av dette.

Reuters-kilden sier videre at datoen kan endres.

LES OGSÅ: Dette er nytt i iOS 6

Har bygget opp lageret

Apple har brukt mye penger, 1,15 milliarder dollar, på å bygge opp lageret sitt i perioden april til mai. De har ikke brukt så mye penger på dette de ti siste regnskapskvartalene sine. Dette er ifølge analytikere en god indikator på at de forbereder en storstilt lansering.

Det har for øvrig lekket ut deler til det som skal være den neste iPhone en stund allerede. Dette har gjort at vi har fått et inntrykk av hvordan iPhone 5 trolig blir seende ut.

Kilder: Allthingsd.com, Reuters.comiLounge.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.