T2

Flatt for de pengesterke

VAKKER: Det er ikke noe å si på utseende, bilde eller lydkvalitet på Philips nye tredvetommers LCD-TV. Hadde det bare ikke vært for prislappen.
VAKKER: Det er ikke noe å si på utseende, bilde eller lydkvalitet på Philips nye tredvetommers LCD-TV. Hadde det bare ikke vært for prislappen. Bilde: PHILIPS
Odd R. Valmot
16. okt. 2003 - 12:06

Likevel har 30PF9975, som EISA-juryen kåret til "årets europeiske LCD-flatskjerm-TV 2003/2004", alt du kan begjære av en moderne TV.

Her er det nemlig mer enn en stor skjerm. Philips har pakket den full av det siste innen bildeforbedringsteknologier, og de nærmest selvforklarende teknologibetegnelsene "Pixel Plus", "Digital Crystal Clear" og "Digital Natural Motion" sørger for at du får alt som er mulig å hente ut av billedkvalitet i dag.

Et av problemene med LCD har vært innsynsvinkelen, men denne modellen skal gi deg hele 176°, og de siste fire gradene før du kommer på baksiden kan vel heller være.

Et så påkostet bilde ville vært litt alene uten like påkostet lyd. Derfor har den en 2 X 20 watts forsterker og fire innebygde høyttalere, som er montert i skjermrammen. Virtual Dolby surround dekoder omslutter deg med lyd uten å bruke ekstra høyttalere.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.