T2

Flat og flott

Odd R. Valmot
20. feb. 2003 - 09:56

Den nye CanoScan LiDE 50-modellen til Canon er tynn, og med lokk i børstet stål er den ikke så verst å se på heller.

Den trenger ikke oppta så mye av skrivebordet ditt fordi den kan stå på høykant og til og med skanne i denne stillingen også, selv om det gjør innlegging av bilder til en kunstart.

Navnet LiDE kommer av LED Indirect Exposure, som er en fancy måte for å si at skanneren har et utall små og strømsparende lysemitterende dioder som lyskilde i stedet for en stor og sulten en. Det gjør at skanneren skiller seg ut fra den store hop fordi den ikke trenger ekstern strømforsyning.

Den klarer seg med de elektronene den klarer å suge til seg gjennom USB-porten, som selvfølgelig er av type 2, og som sørger for at den er vesentlig raskere enn tidligere utgaver. Opptil fire ganger kjappere mener Canon. En oppløsning på 1200 ganger 2400 punkter i 48 bitplan gjør at ikke vil mangle noe på dette området. Som seg hør og bør har den fire knapper i fronten for direkte styring, kopiering, skanning, arkivering og e-post.

CanoScan LiDE 50 kommer med et vell av programvare, inklusive Adobe PhotoShop Elements som sikkert ville kostet langt mer enn de skarve 1045 kronene du må ut med når du kjøper dette flate vidunderet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.