T2

Fjærvekter med alt

Odd R.
2. sep. 2004 - 08:08

Ikke bare har Fujitsu Siemens klart å bygge en såkalt ultraportabel PC med en vekt på skarve 1,3 kilo, de har også presset inn en CD/DVD-brenner.

Utstyrt med en 1,1 GHz Pentiumprosessor av ultra low voltagetypen, er det liv i LifeBook-en opptil 7,5 timer etter at du trakk ut kontakten. Og skulle ikke det være nok kan du kjøpe til et nummer to-batteri som gir deg enda noen timer.

Fjærvekteren kan også fremvise en særdeles lyssterk widescreen: 10,6 tommers WXGA-skjerm med 1280 ganger 768 punkter. Ypperlig både til DVD-filmer og åpne vinduer samtidig.

Og det stopper ikke her. Det lille vidunderet kan by på opptil 80 GB disk, 512 MB RAM (1 GB max) og både PCMCIA, CF-, SD/MMC, MS-spor.

Digitalkameraets beste venn altså. I tillegg har den to USB 2-porter, FireWire-port, S-video, SPDIF for optisk lyd og selvfølgelig vanlig lyd inn og ut. På nettverkssiden får du både 10/100 Mbit Ethernet, WLAN b og g og modem. Imponerende?

Og for ordens skyld, før du løper ut og kjøper; den heter LifeBook P7010. Du får en velutstyrt basismodell fra 20 flak inklusive kontingenten til finansministeren.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.