MOBIL

Fire kjerner fra Nvidia?

Mye tyder på at Nvidia gjør seg klare til å lansere Tegra 3 under Mobile World Congress.

Marius ValleMarius ValleJournalist
21. jan. 2011 - 08:11
Vis mer

Mens vi fortsatt er imponerte over de nylig lanserte telefonene med tokjerneprosessor gjør Nvidia seg klare til å blåse fletta av deg, og det kan skje allerede under Mobile World Congress i februar.

Les mer om tokjernemobilen LG Optimus 2X »Nvidia har tidligere sagt at de skal lansere et nytt Tegra-brikkesett i året. I et intervju med nettstedet Hexus.net sier Nvidias Tegra-sjef Mike Rayfield at de kommer til å klare å holde lanseringstakten.

Tiden er inne

Selv om han ikke gir noe tidspunkt for når Tegra 3 skal lanseres er det naturlig å anta at dette skjer i Barcelona neste måned. Tegra 2 ble nemlig lansert under CES-messen i januar 2010, og dersom Nvidia skal holde planen om å lansere ny Tegra en gang i året er tiden nå inne.

Rayfield avslører at deres nye Tegra-brikkesett vil komme i produksjon omtrent samtidig som konkurrentenes første tokjerneløsninger.

Fire kjerner?

Noen detaljer om hva neste generasjon Tegra skal inneholde ga han imidlertid ikke. Ryktene sier dog at det er snakk om en firekjernesprosessor.

Dagens Tegra 2-brikkesett er den eneste tilgjengelige tokjerneløsning for mobiltelefoner, og sitter i verdens første tokjernetelefon LG Optimus 2X.

Les mer om Tegra 2 » 

Kilde: Hexus.net

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.