T2

Finspilleren

TEST: B&W A5.

B&W A5.
B&W A5. Bilde: Christian von Schack
Håvard Holmedal
4. mai 2013 - 11:00
Vis mer

Denne testen er en del av vår 8 solide trådløse høyttalere .

B&W har som vane å lage gode høyttalere. Og alle har sikkert lagt merke til den på alle måter utmerkede TEST: Designikonet som låter bra .

Denne gangen er ikke designen spesielt oppsiktsvekkende, men det låter jo som vanlig bra.

Enkelt utstyrt

B&W har virkelig fått taket på denne typen produkter, men så har de også et ganske heftig rykte å leve opp til. Selv om designen er litt vanligere denne gangen. Den er likevel svært stilig og aluminiumstoppen er bare lekker.

Ikke helt uventet lot den seg koble til på et øyeblikk med AirPlay. Det var bare å slå den på, velge musikkspilleren på iPad-en og trykke på AirPlay-ikonet. Det samme skjedde med Macbook-en min. Herlig!

Man kan kanskje innvende at den er litt enkelt utstyrt, men det er faktisk en av fordelene. Den er tilpasset Apple sine enheter og ferdig med det!

TEST: Disse får maks lyd ut av din iPhone

Lyden

Det låter umiskjennelig B&W dette her. Lyden er stram, detaljert og balansert, og lydbildet den setter opp er kjempestort.

Faktisk ganske så utrolig i forhold til størrelsen på enheten. Den kompakte lille enheten kan også spille ganske så høyt. Ikke at den må det, men det gir inntrykk av et visst overskudd. Den har også bra tempo og flott rytmesans.

Bassen er ikke voldsomt dyp, men her får du så mye informasjon i mellomtonen og diskanten at den lille mangelen i bassområdet blir fort glemt.

Konklusjon

B&W A5 spiller bedre enn det er lov å håpe på, og leverer lyd i beste B&W-tradisjon.

Det betyr veldig bra til glimrende lyd på alle typer musikk, og et overskudd og en spilleglede du knapt finner andre steder.

Denne saken er levert av lyd-, bilde- og hjemmekinomagasinet Watt.

Les også:

Her er Samsungs Apple TV-konkurrent

Er klokka den nye greia?

TEST: Simple Audio: Endelig har Sonos fått en verdig konkurrent

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.