Finn gratis trådløse nett

Trådløst. Internett. Wlan. Wifi. (Bilde: Colourbox)
Spaserer du rundt mens dette programmet kjører, spiller det ingen rolle om PCen er i ryggsekken. Den finner trådløse nettverk uansett.
Du trenger ikke se på denne skjermen når du spaserer rundt, PCen kan godt ligge i ryggsekken.
Finner programmet et åpent nett, vil det plinge og forsøke å koble seg til.
Når du spaserer forbi ett åpent nettverk, og programmet har klart å koble seg til, får du varsling om det også og kan dra PCen opp av ryggsekken.
  • t2

Det finnes en rekke programmer som kan finne både lukkede og åpne nettverk for deg, vi skrev om noen av dem i denne artikkelen .

Smart med lyd

OutSSIDer er hakket smartere enn det fleste av dem. Den varsler deg med lyd når den finner et trådløst nett du kan hekte deg på.

Veldig kjekt når du er ute og går, eller er på togstasjonen og ikke vil spasere rundt med en åpen bærbar foran deg.

Programmet kan også automatisk forsøke å koble seg på nettverkene den måtte finne, og varsle deg med plingelyder om at det har klart å få nettilgang - selv om PC-en er lukket og befinner seg i rygsekken.

Snill shareware

OutSSID for Windows finner du på quicklz.com/outssider . Selv om programmet koster 10 dollar, har utviklerne et snilt forhold til sine brukere.

Wi-Fi finneren kan lastes ned gratis, og inneholder hverken plagsomme dialogbokser som maser om penger, reklame eller sponsorlogoer.

QuickLZ satser i stede på at brukerne selv velger å betale for seg, via PayPal.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå