NYHETER

Fikk ny rammeavtale med vegtrafikksentral

Tratec Norcon har sikret seg rammeavtalen for kontroll og overvåkningssystemet på Vegtrafikksentralen i Porsgrunn. Sentralen overvåker vegnettet fra Buskerud til og med Vest Agder.

8. jan. 2015 - 12:16

Tratec Norcon hadde tilsvarende rammeavtale fra 2012 til 2014, og vant igjen i sterk konkurranse med seks andre tilbydere.

Ved hjelp av Tratec Norcon sine systemspesialister er allerede over 60 tunneler i dette området en integrert del av trafikkstyresystemet på Vegtrafikksentralen.

Leder av Vegtrafikksentralen, Jan Vidar Myrland sier at de er glade for at Tratec Norcon er valgt som leverandør.

- Dette er bl.a. basert på tidligere erfaringer fra leveranser til Vegtrafikksentralen. Selskapet har vist dyktighet og stor kompetanse på de leverte prosjekter mot Statens vegvesen.

 

Fire års avtale

Rammeavtalen er på 4 år og representerer flere millioner i årlig omsetning. Avtalen er i følge en pressemelding fra selskapet en stor anerkjennelse av den unike kompetansen som Tratec Norcon har opparbeidet seg på det systemet som benyttes på Vegtrafikksentralen for Region Sør. I tillegg er avtalen en viktig strategisk milepel i Tratec Norcon sin satsning på vekst innenfor Samferdsel.

Tratec Norcon er et teknologiselskap innen automasjon for offshore, industri, samferdsel og kommunalteknikk. Selskapet leverer styre- og kontrollsystemer basert på PLS og PC. Selskapet har sitt hovedkontor er på Vennesla og bedriften har i tillegg et avdelingskontor i Farsund.

Leveranser av avanserte styrings- og kontrollsystemer til samferdselssektoren har vært viktig for Tratec Norcon i flere år.  På slutten av fjoråret fikk de kontrakten på rehabiliteringsprosjektet for tunnelene Austad, Drangeid og Loga i Flekkefjord kommune.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.