DATATELE

Fikk kremjobb på St. Olav hospital

Byggetrinn 2 ved St. Olav Hospital i Trondheim.
Byggetrinn 2 ved St. Olav Hospital i Trondheim. Bilde: Helebygg Midt-Norge
Trond Heggelund
31. jan. 2007 - 11:53

Dette skal gjøres

  • Byggefase 1 ble avsluttet våren 2006, til avtalt tid og godt innenfor budsjett.
  • Byggefase 2 er i full gang med tre sykehussentra: Akutten og Hjerte-lunge-sentret, Gastrosenteret og Bevegelsessentret.
  • I alt 223 000 kvadratmeter nytt universitetssykehus blir oppført.
  • Avtalen mellom Telenor og Helsebygg Midt-Norge er en videreføring av kontrakten som ble inngått med Telenor i januar 2004 om tilsvarende leveranser i byggefase 1.
  • Denne leveransen ble vellykket avsluttet og overlevert i juni i fjor.

Her er underleverandørene

  • Hewlett-Packard Norge (HP)
  • Bravida Norge
  • Cardiac
  • Cisco (underleverandør til HP)
  • YIT Building Systems
Telenor vant kontrakten som hovedleverandør. I tillegg er det en del underleverandører som får oppdrag (Se undersak i spalten til høyre).

Den nye kontrakten med Helsebygg Midt-Norge omfatter leveranser nye St. Olav hospital av nettverkselektronikk, kabling, trådløse nett, pasientsignaler, telefonløsninger, pasientterminaler og bærbare data- og teleenheter.

Avsluttes i 2009

Telenor vil få totalansvar for design, prosjektering, levering, gjennomføring og opplæring.

Leveransen skal avsluttes i desember 2009. I tillegg skal løsningene knyttes sammen med IT-infrastrukturen som ble levert i fase 1, slik at det nye sykehuset har en felles og moderne IT-infrastruktur når det er ferdig utbygd.

Opsjoner på videre utbygging

Avtalen innebærer også opsjoner på videre utbygging av det nye universitetssykehuset (Kunnskapssenteret) og til resten av Helse Midt-Norge

Byggingen av IT-infrastrukturen fase 2 vil skje gjennom samarbeid med de samme underleverandørene som var med på byggefase 1 (Se undersak i spalten til høyre).

Se webkamera fra byggeplassen

Jobber de eller henger de på spadene?

Sjekk ut webkamera på byggeplassen.

Der vises Gastrosenteret sørfløy og deler av "ryggen" (østfløyen) i senteret. Gastro sør har byggeslutt i juli 2008. Denne fløyen blir midlertidig tilholdssted for Kreftbyggets aktiviteter når dette rehabiliteres i ett år fra september 2008.

Byggeslutt for hele Gastrosenteret er mars 2009.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.