DATATELE

Fikk IT-avtale med Akershus

VINNER: Steinar Sønsteby i Ementor har stor apetitt på offentlige IT-kontrakter for tiden. For å klare dette skal han i år ansette rundt 50 nye konsulenter
VINNER: Steinar Sønsteby i Ementor har stor apetitt på offentlige IT-kontrakter for tiden. For å klare dette skal han i år ansette rundt 50 nye konsulenter Bilde: Ementor
Trond Heggelund
12. juni 2007 - 10:55
Vis mer

Ementor vil være en av tre leverandører til avtalen, som har en estimert verdi totalt på opp til 90 millioner kroner over tre år, med mulighet for et års forlengelse.

Logistikken styres fra Sverige

Valg av leverandør til denne rammeavtaler er basert på evaluering av en rekke kriterier, der Ementor blant annet kom ut som en klar nummer en både på pris, fleksibilitet og leveringstid.

Avgjørende i denne sammenheng var Ementors logistikksenter i Växjö i Sverige, som vil håndtere logistikken i forbindelse med avtalen, heter det i en pressemelding.

Oppfylle Kunnskapsløftet

I tillegg vil Ementor kunne tilby systemer for håndtering av samspillet mellom elev, skole og leverandør i forbindelse med leveranse av skole-PC.

Dette er viktig for at fylkeskommunen skal kunne oppfylle Kunnskapsløftet i skolene på en tilfredsstillende måte.

Ny trend

- Vi er svært godt fornøyde med å kunne signere nok en større rammeavtale med norske fylkeskommuner. Vi ser en trend i markedet, der de verdiøkende tjenestene vi kan tilby, blir stadig viktigere. Den såkalte direktemodellen er ikke lenger å foretrekke siden den ikke gir kunden noen form for fordeler, men kun et betydelig merarbeid, sier Ementor Norge-direktør Steinar Sønsteby.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.