MOBIL

Fem Samsunger som imponerte oss

En gang i tiden var en fancy funksjon alt som skulle til for å lage en virkelig imponerende mobil.

Marius ValleMarius ValleJournalist
27. okt. 2010 - 17:19

Samsung er en produsent av diverse, blant annet mobiltelefoner. På begynnelsen av 2000-tallet slapp selskapet noen mobiltelefoner som var massivt imponerende i forhold til konkurrentenes modeller.

Men ikke nødvendigvis fordi telefonene var så veldig mye mer avanserte. Det var enkelte modeller som egentlig kunne svært lite, men som fikk mobilinteresserte til å sikle.

Du vet kanskje at Samsung laget den første MP3-telefonen, med sin M100. Men husker du disse mobilklassikerne?

Samsung T100 - 2002

Vi er faktisk ikke sikre, men vi tror Samsung SGH-T100 var den første Samsung-telefonen med polyfoniske ringetoner. Den var i alle fall en av de første, og vi husker vi var massivt imponerte over lydene denne telefonen laget når den ringte. 

Det var en klassisk flipptelefon med fargeskjerm og en ekstern antenne. Rent funksjonsmessig kunne ikke denne telefonen gjøre all verden, da den manglet både GPRS, Bluetooth og funksjoner du finner på selv de billigste telefonene du får kjøpt i dag.

Men du verden så tøff den var å vise frem.

Samsungs største salgspitch var, som reklamevideoen over viser, at telefonen hadde en fantastisk fargeskjerm. Men 128 x 160 piksler og 4096 farger imponerer kanskje ikke noen i dag.

Se videoen på bunnen av denne siden for å se T100 i aksjon.

Neste: Den magiske antenna »

Neste: Den magiske antenna »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.