NYHETER

Fem nye asfaltkontrakter på Østlandet

NCC Roads og Skanska Asfalt ligger an til å få to kontrakter hver, mens Lemminkainen får èn. Det er status ved anleggsåpning av fem asfaltkontrakter på Østlandet.

Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
20. mars 2013 - 14:02

Skanska Asfalt ligger lavest på den av kontraktene som gjelder Østfold fylke. Med et tilbud på 32,7 millioner kroner, leder de på konkurrentene NCC Roads, Veidekke Industri og Lemminkainen. Sistnevnte hadde høyeste pris på 36, 7 mill kroner.

To kontrakter er i denne runden ute for Akershus fylke. På den ene er det Lemminkainen, som med en pris på 19,1 mill kroner slår Veidekke Industri, NCC Roads, Skanska Asfalt og Peab. Den går trolig til NCC Roads, som knepent ligger foran Peab. Lemminkainen, Veidekke og Skanska ligger tre og fire millioner over dem i pris.

NCC Roads klinker imidlertid til og sikrer seg Oslo-kontrakten, som med en anbudssum på 37,7 mill kroner er av de største asfaltkontrakter. Også Skanska Asfalt og Lemminkainen siklet på jobben sammen med Veidekke Industri, som ligger høyest med et tilbud på 43,2 mill kroner.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

På den eneste Hedmark-kontrakten som er utlyst i denne omgang, er det nok Skanska Asfalt som trekker det lengste strået. Deres pris er på 25 mill kroner, med Lemminkainen, Veidekke og Peab etter seg. Over fem millioner skiller laveste og høyste pris denne kontrakten.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.