Fem leverandører er med i kampen om stort skiltanbud på E39 - som er lyst ut for tredje gang

ABB AS Norge, Brødrene Dahl AS, Euroskilt AS, SIEMENS MOBILITY AS og Swarco Norge AS er med også denne gang.

Dette bildet er fra januar da elektroentreprenør Magnus M.Thunestvedt rykket inn for montering av tunnelelektro.
Dette bildet er fra januar da elektroentreprenør Magnus M.Thunestvedt rykket inn for montering av tunnelelektro. Foto: Geir Brekke, Statens vegvesen
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
27. feb. 2019 - 09:41

Da prekvalifiseringen ble foretatt av Statens vegvesen i januar, gikk alle fem firmaene som har meldt sin interesse, videre.

De fem firmaene ble så invitert til å levere et endelig pristilbud innen mandag 25. februar. Nå foregår kontrollregningen, og avgjørelsen om hvem som får oppdraget kommer i følge Statens vegvesen å være klart i løpet av mars.

To av selskapene som var med i de to foregående anbudsrundene, Trafsys og Applied Traffic Solutions, er ikke med denne gangen. Trafsys lå best an ved begge de forrige anbudsåpningene, men Statens vegvesen ble nødt til å avlyse prosessene.

Det har vært en langdryg prosess å få den store kontrakten som innebærer leveranse  av skilt, styreskap og køyrefeltsignal til E39 Svegatjørn–Rådal. Totalt er det snakk om levering av 209 fullgrafiske skilt, 155 styreskap og 661 køyrefeltsignal.

Den første utlysingen av skiltkontrakten skjedde første utlysing av kontrakten 17. juli 2017.  Godt over ett og et halvt år senere ser det nå ut til at en leverandør endelig kan komme på plass, og monteringen av den omfattende skiltpakken kan starte.

 

LES OGSÅ: Anbudskaos på E39 Svegatjørn – Rådal: Vegvesenet må lyse ut stor skiltjobb for tredje gang

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.