MOBIL

Fem grunner til at vi elsket Sony Ericson

Disse populære klassikerne var manges første møte med Sony Ericsson.

Marius ValleMarius ValleJournalist
13. okt. 2010 - 14:41

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert 13.10.2010.

Før Sony Ericsson laget både Ericsson og Sony mobiltelefoner. Men så fant de ut at det kanskje hadde vært lurt å slå sammen hodene sine og kombinere Sonys forbrukerelektronikk med Ericssons nettverksteknologi. 

Resultatet ble en hel rekke mobiltelefoner som ble svært populære. Du har kanskje hatt en eller flere av dem selv, klassikere som P800, K700 eller S700. 

Vi har tatt en tur inn mobilhistorien og sett på noen av de største klassikerne blant Sony Ericssons første telefoner.

Les også:Designsprell fra Nokia - Hva tenkte de egentlig på? » De heftigste mobilene verden noen gang har sett »Sony Ericsson T68i - 2001

Ericsson T68 var en av verdens første telefoner med fargeskjerm. Den ble tatt inn i varmen hos Sony Ericsson, og fikk deretter navnet Sony Ericsson T68i, freskere farger og støtte for MMS.

Denne telefonen ble populær hos mange da den falt i pris. Her fikk du en fargeskjerm med 101 x 80 piksler med 256 farger. Altså ikke noe som duger til surfing eller videotitting. Det var ikke kamera på telefonen, men det var mulig å koble til dette.

T68i hadde også Bluetooth og GPRS, så du kunne bruke den som modem. Men fort gikk det ikke, da telefonen ikke har 3G. Minnekort var det heller ikke.

Da ITavisen testet T68 kalte de den for markedets mest avanserte mobil, noe som lett rettferdiggjorde prisen på vel 5000 kroner.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Neste side: Sony Ericsson P800 »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.