ARBEIDSLIV

Feil om TBL

25. okt. 2001 - 12:09

Det er ikke riktig når det på lederplass hevdes at "Lederen i Teknologibedriftenes Landsforening anbefaler sine medlemsbedrifter å flytte ut fra Norge, dersom årets statsbudsjett vedtas".

TBL har aldri anbefalt en eneste medlemsbedrift, eller andre bedrifter, å flytte ut fra Norge. Tvert i mot ønsker vi flest mulig nye bedrifter velkommen til et land med konkurransedyktige vekstvilkår for industri. Derfor har TBLs administrerende direktør Karl Nysterud konstatert at slik statsbudsjettforslaget foreligger, er det en oppfordring til norsk industri om å investere utenfor Norge. Budsjettforslaget gir nemlig ikke industri i Norge konkurransedyktige vekstvilkår.

TU har noe nær en korrekt fremstilling av TBLs syn på side 22 i den nevnte utgaven. At budsjettforslaget har rystet TBLs administrerende direktør, er mer enn en mild overdrivelse. Når det på første side av bilaget tekjobb.no hevdes at Nysterud "ikke gidder å kommentere det...", er det et unødig negativt ladet utsagn.

Vennlig hilsen

Teknologibedriftenes Landsforening

Einar Braathen, informasjonssjef

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.