MOBIL

Fastpris uten regning i postkassa

Kredittverdig eller ei: Talkmore vil gjerne ha deg som kunde.

Marius ValleMarius ValleJournalist
20. jan. 2012 - 08:40

Operatøren Talkmore åpner for forhåndsbetaling av sine abonnement, og gjør det dermed mulig å ringe, sende SMS og bruke internett for en fast pris i måneden uten å få regning i postkassa i ettertid. Populært kalles forhåndsbetalte abonnementer kontantkort, et begrep Talkmore også bruker i sin pressemelding.

Talkmores nye ordning gjelder alle fastpristilbudene fra operatøren, som koster fra 199 kroner og oppover. Disse inkluderer et gitt antall ringeminutter, SMS-er og data. Annet forbruk er imidlertid ikke inkludert.

Krever kort

Hos Talkmore må du registere et betalings- eller kredittkort når du blir kunde. Du betaler deretter et månedlig beløp, som inkluderer et fast øvre forbruk.

Utover det inkluderte forbruket kommer spesialnumre, utenlandssamtaler og SMS-tjenester, slik at den reelle prisen kan bli høyere enn det faste forbruket du allerede har betalt for.

Trekkes automatisk

Du må videre godkjenne at Talkmore automatisk kan trekke penger fra kortet ditt så snart forbruket ditt passerer 50 kroner i tillegg til den faste månedsprisen.

Det samme gjelder for månedsbeløpet, som du må godkjenne at Talkmore trekker fast hver måned. Abonnementet ditt vil bli avsluttet dersom du ikke betaler månedsbeløpet.

Kontantkort?

Vi kan dermed ikke kalle Talkmores tilbud for et kontantkort i tradisjonell forstand.

Der du hos andre fyller opp kontoen din med et visst beløp og kan bruke hele dette til å ringe, sende meldinger og annet, får du hos Talkmore et abonnement som betales på forhånd.

Bruker du ikke ringeminuttene dine en måned kan disse ikke "overføres" til neste måned. Ønsker du ikke å fylle opp "kontantkortet" ditt hos Talkmore en måned sperres abonnementet. 

Vanlige kontantkort kan være en god ordning for de som ringer lite, siden de ikke trenger å betale noe fast månedsbeløp. Talkmores forhåndsbetalte abonnement kan på den annen side være et greit tilbud til deg som ikke består kredittsjekken til mobiloperatørene, ringer mye og har et forbruk som tilsier at det vil lønne seg å gå for et fastprisabonnement.

Du kan lese mer om operatørens abonnement på Talkmore.no.

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.