Fartsfylt messereise

Messen åpner i dag i Düsseldorf. Søndagen ble satt av til reising og et besøk på den 22 kilometer lange og verdenskjente racingbanen Nürnburgring –av racerførerne også kalt Det grønne helvete .

De norske automatiseringsingeniørene deltar på et populært fellesarrangement i regi av Industriens forening for elektroteknikk og automatisering (Ifea) og bransje- og arbeidsgiverorganisasjon Nelfo.

En salig blanding av leverandører og kunder får en fin anledning til å bli bedre kjent med hverandre i en sosiale og faglig sammenheng som ikke skjemmes av aggressive salgsfremstøt.

Oppfordret til samkjøring

Under en middagstale på racingbanens restaurant benyttet Ifea-direktør Geir Lae Solberg anledningen til å oppfordre elektro- og automatiseringsbransjen til å samle seg om vår hjemlige pararalell til Interkama; Eliaden.

Etter mange års gnisninger mellom elektro- og automatiseringsfolket i forbindelse med Eliaden, har styret gjort enkelte nye grep som angivelig skal løfte neste års messe til et sterkt felles arrangement hvor alle bransjegrener skal få god eksponering.