PRODUKSJON

Fartsfylt messereise

Messen åpner i dag i Düsseldorf. Søndagen ble satt av til reising og et besøk på den 22 kilometer lange og verdenskjente racingbanen Nürnburgring –av racerførerne også kalt Det grønne helvete .

De norske automatiseringsingeniørene deltar på et populært fellesarrangement i regi av Industriens forening for elektroteknikk og automatisering (Ifea) og bransje- og arbeidsgiverorganisasjon Nelfo.

En salig blanding av leverandører og kunder får en fin anledning til å bli bedre kjent med hverandre i en sosiale og faglig sammenheng som ikke skjemmes av aggressive salgsfremstøt.

Oppfordret til samkjøring

Under en middagstale på racingbanens restaurant benyttet Ifea-direktør Geir Lae Solberg anledningen til å oppfordre elektro- og automatiseringsbransjen til å samle seg om vår hjemlige pararalell til Interkama; Eliaden.

Etter mange års gnisninger mellom elektro- og automatiseringsfolket i forbindelse med Eliaden, har styret gjort enkelte nye grep som angivelig skal løfte neste års messe til et sterkt felles arrangement hvor alle bransjegrener skal få god eksponering.

Les mer om: