Fargerikt på IT-tinget – se bildene

FARGERIKT: Adecco har gjennomført et pilotprosjekt for å hente arbeidskraft fra India, og på IT-tinget ble dette også markert. (Bilde: Trond Heggelund)
FIKK OPPMERKSOMHET: Enkelte skulte på det indiske innslaget under årets IT-ting som nå pågår i Tønsberg. (Bilde: Trond Heggelund)
VERTSKAP: ErgoGroup-sjef Terje Mjøs ønsket Teknisk Ukeblads lesere på nett velkommen til årets IT-ting i Tønsberg. (Bilde: Trond Heggelund)
OPPGANG: Terje Mjøs viste under IT-tinget fram plansjer som viser at det går så det gviner for EroGroup. (Bilde: Trond Heggelund)
FIKK NY SJEF: Olav Folkestad (til venstre) og 179 andre BEKK-Consultere har fått Terje Mjøs som ny toppsjef etter at det ble kjent at ErgoGroup har kjøpt dem alle sammen. (Bilde: Trond Heggelund)
BÅT PÅ LAND: Under årets IT-ting kunne deltagerne vinne en båt - i modellstørrelse - fra Oracle. (Bilde: Trond Heggelund)
STØRRE UTSTILLING: I år virket det som det var flere utstillere enn på fjorårets IT-ting. Ikke alle fikk like stor oppmerksomhet... (Bilde: Trond Heggelund)
CALL ME: Telenor ringte seg vekk under årets IT-ting. Norges største IT-konsern var aktivt tilstede i Tønsberg - med telefon. (Bilde: Trond Heggelund)
VIDEO KILLED THE RADIO STAR: Tandberg har fortsatt klokketro på at videokonferanser sparer IT-bransjen for mange reiseutgifter. (Bilde: Trond Heggelund)
HOT: Mange deltagere på IT-tinget var interessert i Tandbergs nye videoløsninger. (Bilde: Trond Heggelund)
ALLTID TRÅDLØS: Mobilmisjonærene i Mobile Mind fikk mye oppmerksomhet under IT-tinget som nå pågår i Tønsberg. (Bilde: Trond Heggelund)
SAMTALER: Exie er et spennende produkt, som fikk oppmerksomhet fra Sybase sin representant (til venstre) under årets IT-ting. (Bilde: Trond Heggelund)
STATLIG IT-LØSNING: Altinn var med på årets IT-ting, og standen deres ble behørig besøkt. (Bilde: Trond Heggelund)
VIL HA MERE PÆNG: BaneTele er stadig på jakt etter flere kontrakter, og var derfor aktiv tilstede under messedelen av IT-tinget i Tønsberg. (Bilde: Trond Heggelund)
TØRSTE DELTAGERE: Det er oppgangstider i IT-bransjen og det preget serveringen til utstillerne under årets IT-ting. (Bilde: Trond Heggelund)
OMDISKUTERT: På Oracle-standen var det heftige og interessante diskusjoner om selskapets løsninger. (Bilde: Trond Heggelund)
TURNERING: Golf er blitt en fast del av en hver IT-utstilling. Her fra HPs stand på IT-tinget. (Bilde: Trond Heggelund)
GODT POENG: HPs representant hadde full hyre med å finne ut hvor mange poeng i golf deltagerne på IT-tinget hadde. Få stilte med handikap og høy kølle. (Bilde: Trond Heggelund)
HODERYSTENDE: På standen til Datametrix var det få hoder å snakke med. (Bilde: Trond Heggelund)
SPØØREKONKURRANSER: Ingen IT-messe eller utstilling uten de sedvanlige spørrekonkurransene. Årets IT-ting var intet unntak. (Bilde: Trond Heggelund)
MOBILDILLA: Dataprodusenten HP har lansert mange spenstige mobilprodukter i det siste. Her et knippe dingser som HP viste fram. (Bilde: Trond Heggelund)
MØTEPLASSEN: IT-tinget er ikke bare for faglig oppdatering. Det er også en særdeles viktig møteplass der fagfolk fra forskjellige selskaper og miljøer møtes for å utveksle erfaringer. (Bilde: Trond Heggelund)
STOR PÅGANG: I innsjekkinga på årest IT-ting var det mye å gjøre. Med over 600 deltagere er det ikke like lett å finne sitt akkrediteringskort.... (Bilde: Trond Heggelund)
VIKTIG: IT-bransjen er befolket av menn. Men heldigvis kommer det stadig flere kvinner inn i bransjen. Noen av dem er fatisk dyktigere enn gutta, og det er verd å feire! (Bilde: Trond Heggelund)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå