PRODUKTNYHETER

Farger til kontoret

Nå slår Xerox til med en egenutviklet maskin, som er litt raskere en den tidligere OKI-modellen, og basert på laser i stedet for LED – lysemitterende dioder. Ifølge Xerox gis laserteknologien vesentlig bedre kvalitet enn LED. Kvalitetsgapet øker med mekanismens alder fordi det er så vanskelig å kalibrere en rekke lysdioder i forhold til en enkelt laser.

Den såkalte etpass-teknikken gir papiret alle de fire primærfagene med et gjennomløp i stedet for å rotere rundt fire ganger. Skriveren er også utstyrt med en hele 500 MHz Risc-prosessor, som så vidt vi vet er den raskeste prosessoren noen har satt i en slik skriver til dato.

Phaser 7700 kommer i tre ulike utgaver, med hukommelse fra 128 MB til 256 MB, og med ulike antall magasiner og ferdiggjøringsutstyr. Prisen starter på 84.670 kroner.

Xerox' programvare skal gjøre det enkelt for brukerne å velge riktige innstillinger når de bruker skriveren. Skriveren holder rede på hvem som har brukt skriveren og hvor mye toner som er benyttet. Oversikten kan eksporteres direkte til Excel for de som vil fordele kostnadene.

Programmet PhaserSmart, som følger med, gjør det til og med mulig å hente frem instruksjonsvideoer som forteller deg hvordan du for eksempel skal bytte pulver eller trommel. (orv)

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.