T2

– Får min daglige dose galskap i kontorlandskap

Lunch-tegner Børge Lund svarte TU-leserne.

TRENGER GALSKAP: Børge Lund henter inspirasjon fra sitt kontorlandskap.
TRENGER GALSKAP: Børge Lund henter inspirasjon fra sitt kontorlandskap. Bilde: Håkon Jacobsen
Svein-Erik HoleSvein-Erik HoleDigitalredaktør i TU Media
29. juni 2012 - 09:59

Fra og med denne uka får du en daglig Lunch-stripe på tu.no.

Derfor stilte Lunch-tegner Børge Lund i går opp i et nettmøte med TUs lesere. Hele nettmøtet finner du her. Under har vi trukket ut noen av høydepunktene.

Lilla skjorte

Henrik Ulrichsen spør: Hvordan skal jeg klare å ta min sjef alvorlig, når han - som Kjell - stiller i lilla skjorte på jobb?

Børge: Lilla skjorte vitner om stor selvtillit, nesten på Kjells nivå. Man kan uten problemer fnise i Kjells nærvær. Han vil fnise med. Ute av stand til å skjønne hvem det fnises om.

Karakterer

Ragnhild Lunner spør: Hvilken kontorkarakter i Lunch ligner du selv mest på?

Børge: Jeg ligner nok mest på en type som var med helt i starten, men måtte fases ut fordi han var altfor vanlig... Det fine med frodige karakterer, er at man kan dra sine egne (og andres!) egenskaper flere hakk lenger enn man kan gjøre i det virkelige liv. Kjell hadde ikke vært Kjell hvis han holdt kjeft...

Inspirasjon

Fru_Kristiansen spør: Hvor kommer inspirasjonen fra - er historiene selvopplevd?

Børge: Inspirasjonen kan komme fra hvor som helst. Det er få striper som er basert på konkrete hendelser - heldigvis. Det viktigste for humoren er at rammene og typene har en rot i virkeligheten, og den roten er selvopplevd;-)

Ferie

Håkon spør: Har Kjell og gjengen noen ferieplaner i år?

Børge: Ferie? I det siste albumet endte jeg opp med teambuilding som tema, men vurderte faktisk en story om Lunchgjengen som ufrivillig havner på samme chartertur. Neste år!

Kontorlandskap

Johnny spør: Det ser ut som du har opparbeidet deg tung erfaring fra arbeidslivet og som illustreres så innmari bra gjennom situasjonene i serien. Jeg håper ikke at denne verdifulle ballasten forsvinner når du heltidstegner Lunch.

Børge: Ballasten hadde nok forsvunnet hvis jeg hadde blitt sittende hjemme, men fant meg raskt et kontorlandskap å sitte i. Der får jeg min daglige dose galskap.

Julebord

Kristoffer spør: Hvor mange album har du tenkt å lage?

Børge: Jeg lager minimum #4. Det blir et julealbum og kommer til...eh...jul, og vil inneholde en julehistorie. Kanskje om julebord? Deretter får vi se. Alt avhengig av salg.

Apple

Silje spør: Hvordan hadde Nico taklet det at Apple blir nedstemt, og bare andre merker skal brukes pga innsparinger? F.eks HTC istedet for iPhone.

Børge: Jeg tror Nico ville taklet det med å opprette en motstandsbevegelse;-)

Hardtarbeidende?

Peder spør: Eg syns dette tenderer mot utidig harselering av hardtarbeidende kontoransatte som sansynligvis jobber for knapper og glansbilder. Er du ikkje redd for at enkelte kan ta seg nær og søke deg opp ein god dag?

Børge: Ikke redd i det hele tatt. De som burde blitt mest fornærmet mangler ofte egenskapen å se seg selv utenfra. Sa du hardtarbeidende kontoransatte? Ukjent.

Mer gratis Lunch

Sjekk gjerne ut hele nettmøtet, og dagens gratis Lunch-stripe på tu.no.

Vi har også trukket ut fem heldige vinnere som får hvert sitt signerte Lunch-album. Hvem disse er, ser du i nettmøtet.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.