NETTARKIV

Fagerberg blir Krohne

1. juni 2001 - 10:20

Fagerberg Norge a.s har vært på det norske markedet i 21 år som leverandør av instrumenter og ventiler. Med produkter fra Krohne Messtechnik GmbH & Co for mengdemåling og nivåmåling sammen med andre leverandører innen trykkmåling, temperaturmåling, analyseinstrumenter og signalbehandling har Fagerberg opparbeidet vesentlige markedsandeler, skriver de i en pressemelding.

For videre å kunne styrke posisjonen på det norske markedet innen Industri, Olje & Gass og Vann & Avløp, har Krohne kjøpt alle instrumentaktiviteter fra Fagerberg og endret navnet på firmaet i Norge til det samme som i Tyskland.

Krohne Instrument AS vil fokusere ytterligere på instrumentsiden og videreutvikle den solide posisjonen som er opparbeidet på det norske markedet. Selskapet har overtatt alle ansatte, alle leverandører for instrumenter, lager, løpende ordre og forpliktelser. Det vil fremdeles være nært samarbeid med Fagerberg Norge a.s som vil fortsette som et rent ventilselskap.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.