MOBIL

Facebook tvinger ansatte til å bruke Android

...for å få dem til å innse hvor dårlig Android-versjonen av appen deres er.

Marius ValleMarius ValleJournalist
24. aug. 2012 - 11:25

Facebook lanserte i går ny versjon av Facebook for iOS. Versjon nummer 5 skal ifølge Facebook være dobbelt så rask som den forrige utgaven.

De har også lansert en ny versjon for Android, med mulighet til å opprette og dele arrangementer. Bildedeling skal også ha blitt raskere, og det er nå mulig å legge til bilder i Facebook-meldinger.

Men selv om de har laget en ny utgave for iOS og Android henger fortsatt sistnevnte etter.

Tvinger ansatte til å bruke Android

Android-versjonen har fått mye kritikk for å være buggy og treg. Ifølge Business Insider har Facebook tatt grep for å fikse denne. 

Deres kilder forteller at de ansatte nå tvinges til å bruke Android-telefoner, slik at de skal innse hvor dårlig appen faktisk er på Android. Tanken er altså at utviklerne skal tvinges til å se hva som ikke fungerer skikkelig, og forhåpentligvis løse problemene.

Ny kode i iOS-utgaven

I stedet for å lappe på den gamle koden i iOS-utgaven har utviklerne hos Facebook like greit  skrevet den på nytt.

Dette skal blant annet føre til at nyhetsstrømmen og varslene lastes mye raskere. Nå legges også varsler om nye oppdateringer under varselikonene på toppen. Bilder laster også raskere enn tidligere. De skal dukke opp med en gang du trykker på dem.

Android-utgaven har ikke fått endret brukergrensesnitt slik som iOS-appen.

Vi har ikke hatt muligheten til å prøve ut den nye iOS-appen, men våre Facebook-følgere forteller oss at den fungerer bedre enn før.

Kilde: Businessinsider.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.