MOBIL

Få lettere tilgang til Facebook og Twitter

Bruker du Facebook, Twitter eller begge deler, er det på tide å kikke innom Nokia Beta Labs.

Marius ValleMarius ValleJournalist
14. des. 2009 - 18:29

Har du en mobiltelefon av nyere dato, er sjansen stor for at den ble levert med et eget ikon for Facebook eller Twitter. Dessverre er disse ikonene sjelden annet enn en snarvei til disse nettstedene, som åpnes på mer eller mindre vanlig måte i nettleseren din. Om du har en Nokia N97, N97 Mini eller 5800 Xpressmusic, har du imidlertid muligheten til å få deg en langt greiere klient.

Programmet Nokia Messaging for Social Networks er allerede nå tilgjengelig for nedlastning via Nokia Beta Labs, og er gratis. Dette programmet er enkelt og greit en samleklient for sosiale nettverk, og gir deg mesteparten av funksjonaliteten du er vant med fra PCen. Programmet har tidligere vært ute i en mindre avansert funksjon, og med støtte for lite annet enn å vise profil, oppdatere status og lignende. Nå har den blitt oppdatert med en rekke nye Facebook-funksjoner, i tillegg til støtte for Twitter. Her er det som er nytt:

Nye Facebook-funksjoner

  • Last opp bilder og video
  • Se kommende hendelser, bursdager og lignende, med muligheter for å importere til telefonkalender
  • Søk i venneliste
  • Klikk for å ringe, sende SMS eller sende Facebook-mail

Twitter

  • Oppdater status
  • Vis og svar på Tweets

Nokia Messaging for Social Networks viser alle oppdateringer, både for Facebook og Twitter, direkte på startskjermen, slik at du ikke trenger å gå inn i programmet for å sjekke om noe har skjedd siden sist.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.