MOBIL

Få geniale apper for 1 krone

Her skal du få et hett tips: Det beste Android-tastaturet, en kanon treningsapp og andre supre apper får du akkurat nå for ei skarve krone.

Marius ValleMarius ValleJournalist
6. des. 2011 - 20:16

I forbindelse med at Google feirer 10 milliarder nedlastede apper i Android Market kjøres det kampanjer på en rekke apper. De neste 24 timene, altså til og med onsdag kveld, koster Swiftkey X, Endomondo, Soundhound og et utvalg andre gode apper en eneste krone i Market.

Og det blir bedre: Google vil legge ut ti nye apper til lavpris hver dag i ti dager. Utvalget under er altså det første knippet apper som går for lavpris. 

Swiftkey 

Swiftkey til en krone er et voldsomt godt kjøp spør du oss. Swiftkey X er etter vår mening det aller beste Android-tastaturet du får tak i. Og til denne prisen er det ingen grunn til å la være å handle. Vi har omtalt Swiftkey flere ganger, senest i vår guide til å gjøre Android-telefonen bedre ved å skifte tastatur. Det som gjør dette tastaturet så bra er at det lærer seg hvordan du skriver, og etterhvert ganske så presist klarer å gjette seg frem til hva du forsøker å skrive.

Endomondo Sports Tracker PRO

Endomondo er en av de beste treningsappene til Android. Appen finnes i en gratisversjon, men nå som Pro-utgaven koster en krone er det bare å kjøpe. Denne appen bruker telefonens GPS til å spore deg når du er ute og løper/jogger/sykler/whatever, og lagrer øktene dine i en nettjeneste som gir deg oversikt over fremgangen din. Endomondo fungerer dessuten med pulsbelter. Og til en krone er dette et knallkjøp.

SoundHound

Du har kanskje hørt om Sony Ericssons TrackID-tjeneste, som lar deg finne ut hva musikken du hører er. SoundHound er en tilsvarende app som kan identifisere musikk ved å ta den opp og sjekke opptaket opp mot en tjeneste på nett. Smart, spesielt til en krone.

Disse koster også 1 kroner

Utover disse appene koster følgende apper og spill 1 krone:

  • Asphalt 6: Adrenaline HD
  • Minecraft - Pocket Edition
  • Great Little War Game
  • SketchBook Mobile
  • Fieldrunners HD 
  • Color & Draw for kids:phone
  • Paper Camera

 Så vår anbefaling er klar: Finn frem Visa-kortet og spander noen få kroner på noen av disse Android-appene.  

Du finner alle de nesten gratis appene på denne oversikten i Android Market.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.