NYHETSBREV

Ex-godkjent posisjonsbryter

Gir analogt signal for posisjonen, ikke bare på-av

Steute Ex HS 98-posisjonsbryter.
Steute Ex HS 98-posisjonsbryter. Bilde: Steute

Steute er nå klar med sin Ex HS 98-posisjonsbryter. Forskjellen mellom denne og andre posisjonsbrytere i Steute-utvalget for eksplosjonsfarlige miljøer er at denne brytere ikke jobber med vanlig «på-av»-teknologi. Den avgir i stedet et analogt signal som korresponderer med posisjonen til aktuatoren eller stempelet. Posisjonen er registrert av en integrert Hall-sensor som produserer et utgangssignal i en av disse tre gjeldende standardene 0 ... 20 mA, 4 ... 20 mA eller 0 ... 10 V, avhengig av varianten.

Denne funksjonen har blitt innbygd i Extreme posisjonsbryter 98-serien med blant annet et robust metallkabinett, høye beskyttelsesklasser og standarddimensjoner i henhold til DIN EN 50041. De forskjellige aktuatorene kan monteres 4 x 90 grader. Den analoge posisjonsbryteren kan derfor integreres fleksibelt i den omkringliggende konstruksjonen, særlig siden den kan programmeres individuelt på fabrikker og derved ideelt tilpasses dens aktuelle bruksområde.

Fikk du med deg: Bruker robothelt og YouTube til rekruttering

I henhold til dens ATEX/IECEx-godkjenning er den eksplosjonsbeskyttede varianten av HS 98 egent for bruk i gass Ex-soner 1 og 2, i tillegg til støv Ex-soner 21 og 22. Dens egenskaper gjør denne robuste analoge posisjonsbryteren, blant andre ting, egnet for nøyaktig posisjonsovervåkning av klaffer, ventiler og andre kontrollelementer som er installert i eksplosive miljøer.

I henhold til dens ATEX/IECEx-godkjenning er den eksplosjonsbeskyttede varianten av HS 98 egent for bruk i gass Ex-soner 1 og 2, i tillegg til støv Ex-soner 21 og 22. Dens egenskaper gjør denne robuste analoge posisjonsbryteren, blant andre ting, egnet for nøyaktig posisjonsovervåkning av klaffer, ventiler og andre kontrollelementer som er installert i eksplosive miljøer.Steute Ex HS 98-posisjonsbryter. Steute

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.