ENERGI

Etablererpris til elkraftselskap

Knut StrømKnut StrømKnut Strøm
14. okt. 2004 - 11:24

- Vi er en kunnskapsbedrift og et kompetansesenter for norsk energiforsyning, sier adm. direktør Knut Darre Christiansen.

Selskapet leverer rådgivings- og konsulenttjenester til energiforsyningsbransjen og entreprenørvirksomheter som forestår drift og utbygging av elektriske regional- og distribusjonsnett.

Selskapet er i dag blant de ledende innen dokumentasjonstjenester i digitale ledningskart i et 20-talls kommuner i Østlandsregionen.

Bedriften leverer utredninger og energiplaner, prosjekterer distribusjons- og overføringsnett og påtar seg byggeledelse og prosjektledelse for store og små tiltak i kraftforsyningsbransjen.

Omega Elkraft ble etablert i 2002 med to ansatte. Virksomheten teller i dag 12 ansatte, inkludert de fem eierne som eier like deler i selskapet.

Knut Darre fremholder at han deler æren for tildelingen av prisen med de andre eierne, Ola Eide, Lars Røen, Øystein Hansen og Geir Viktor Johnsen.

I sin vurdering for tildelingen av prisen, som består av at et grafisk blad i tillegg til 100.00 kroner, sier juryen i sin begrunnelse:

"Bedriften har en nøktern holdning, med en lav investeringsprofil og en streng likviditets- og økonomistyring. Selskapet hadde et overskudd før skatt i fjor på 1,5 millioner."

Juryen legger vekt på at bedriften i løpet av kort tid har etablert, ikke bare en lønnsom virksomhet, men også skapt trygge og spennende arbeidsplasser.

- Nå skal vi bruke noe av prispengene til å pusse opp våre nettsider, sier Christiansen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.