BYGG

– Et makkverk, kan ikke flikkes på

Kritikken mot forslaget til revidert byggteknisk forskrift blir stadig sterkere. Norsk Varmepumpeforening mener direktoratet blander krav til materialer og energibruk, og sier arbeidet må starte på nytt.

Bård Baardsen og Novap håper at den nye regjeringen, med Jonas Gahr Støre som statsminister vil stille byggenæringen overfor strengere krav om både klimagassutslipp og energibruk
Bård Baardsen og Novap håper at den nye regjeringen, med Jonas Gahr Støre som statsminister vil stille byggenæringen overfor strengere krav om både klimagassutslipp og energibruk Foto: Joachim Seehusen
21. sep. 2021 - 12:00

Regjeringen Solberg har lagt frem et forslag til justert teknisk forskrift for bygg, gjerne omtalt som TEK. Høringsfristen går ut 30. september, på et eller annet tidspunkt blir det forretningsministeriet Solberg som får kravene til endringer i fanget. Alt tyder på at den oppdaterte forskriften blir lagt frem av regjeringen Støre.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.