Er LGs firekjernetelefon ute av skapet?

Her er spesifikasjonene og ytelsestestene som hevdes å stamme fra LGs kommende flaggskip.

Er LGs firekjernetelefon ute av skapet?

Ryktene om LGs oppfølger til fjorårets Optimus 2X har svirret lenge. Telefonen, som angivelig går under navnet Optimus X3, sies å være en telefon med firekjerneprosessor, og den skal kjøre på Nvidias Tegra 3-systembrikke.

LES OGSÅ: Slik er Nvidia Tegra 3

Nå har nettstedet Modaco.com publisert spesifikasjoner de hevder stammer fra en innsider hos LG. Den kommende telefonen, som visstnok har fått modellnummer P880, ser ut til å bli et monster av en mobiltelefon.

Heftig spesifikasjonsliste

Ifølge kildene ser spesifikasjonene slik ut:

Skjerm: 4,7 tommer 720 x 1280 piksler.
Systembrikke: Nvidia Tegra 3, 4 x 1,4 GHz + støttekjerne (totalt fem prosessorkjerner). 
Minne: 16 GB internminne + MicroSD-minnekort
Kamera: 8 megapiksler + 1,3 megapiksler frontkamera
Batteri: 2000 mAh

Operativsystemet er ikke overraskende oppgitt til å være Android 4.0 Ice Cream Sandwich.


Disse skjermdumpene stammer angivelig fra LG Optimus X3.

Videre har nettstedet publisert det som hevdes å være skjermdumper fra telefonen, og på ett av bildene er ytelsestesten Quadrant kjørt, med resultatet 4412. Dette er en særdeles god poengsum, noe som er å forvente fra en telefon med såpass sterk maskinvare som dette.

Firekjernefest på MWC?

Vi kan selvsagt ikke gå god for at opplysningene stemmer, men om de gjør det begynner vi å se frem til Mobile World Congress. Informasjon om det som hevdes å være HTCs kommende toppmodell er også lekket, og denne skal angivelig også få firekjerneprosessor. Huawei sies også å ha en slik telefon på gang.

Hva som faktisk kommer får vi vite om halvannen uke. Men mye tyder på at årets mobilmesse får langt flere prosessorkjerner enn den forrige.

Kilde: Modaco.com

Les mer om: