MOBIL

Er LGs firekjernetelefon ute av skapet?

Her er spesifikasjonene og ytelsestestene som hevdes å stamme fra LGs kommende flaggskip.

Marius ValleMarius ValleJournalist
15. feb. 2012 - 14:35

Ryktene om LGs oppfølger til fjorårets Optimus 2X har svirret lenge. Telefonen, som angivelig går under navnet Optimus X3, sies å være en telefon med firekjerneprosessor, og den skal kjøre på Nvidias Tegra 3-systembrikke.

LES OGSÅ: Slik er Nvidia Tegra 3

Nå har nettstedet Modaco.com publisert spesifikasjoner de hevder stammer fra en innsider hos LG. Den kommende telefonen, som visstnok har fått modellnummer P880, ser ut til å bli et monster av en mobiltelefon.

Heftig spesifikasjonsliste

Ifølge kildene ser spesifikasjonene slik ut:

Skjerm: 4,7 tommer 720 x 1280 piksler.

Systembrikke: Nvidia Tegra 3, 4 x 1,4 GHz + støttekjerne (totalt fem prosessorkjerner). 

Minne: 16 GB internminne + MicroSD-minnekort

Kamera: 8 megapiksler + 1,3 megapiksler frontkamera

Batteri: 2000 mAh

Operativsystemet er ikke overraskende oppgitt til å være Android 4.0 Ice Cream Sandwich.Disse skjermdumpene stammer angivelig fra LG Optimus X3.

Videre har nettstedet publisert det som hevdes å være skjermdumper fra telefonen, og på ett av bildene er ytelsestesten Quadrant kjørt, med resultatet 4412. Dette er en særdeles god poengsum, noe som er å forvente fra en telefon med såpass sterk maskinvare som dette.

Firekjernefest på MWC?

Vi kan selvsagt ikke gå god for at opplysningene stemmer, men om de gjør det begynner vi å se frem til Mobile World Congress. Informasjon om det som hevdes å være HTCs kommende toppmodell er også lekket, og denne skal angivelig også få firekjerneprosessor. Huawei sies også å ha en slik telefon på gang.

Hva som faktisk kommer får vi vite om halvannen uke. Men mye tyder på at årets mobilmesse får langt flere prosessorkjerner enn den forrige.

Kilde: Modaco.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.