MOBIL

Er du fornøyd med Samsung Galaxy S II?

Hva ville du endret på Samsung Galaxy S II hvis du fikk bestemme?

Marius ValleMarius ValleJournalist
26. sep. 2011 - 16:01

Samsung har hatt stor suksess med sin Galaxy S II. Denne telefonen har en finfin skjerm, den klart kraftigste maskinvaren i noen telefoner på markedet, og er ifølge Samsung markedets tynneste smarttelefon. Den er en sterk oppgradering i forhold til den første Galaxy S-telefonen.

LES OGSÅ: Test av Samsung Galaxy S II

Vi vet at mange av dere har kjøpt denne telefonen, da den er en av bestselgerne i mobilbutikkene nå om dagen. Og vi tipper mange der ute har gjort seg noen erfaringer i både positiv og negativ retning etter å ha eid telefonen en stund.

Så vi er ute etter dine erfaringer. Hva er du misfornøyd med? Hva er du i ekstase over? Er du fortsatt imponert over hastigheten, eller har telefonen blitt tregere med tiden? Plages du med bugs, eller syns du Samsung har gjort en god jobb?

Hva ville du gjort annerledes dersom du designet Samsung Galaxy S II? Fyr løs i kommentarfeltet under!

PS: Vi er fullstendig klar over at denne artikkelserien er en blåkopi av Engadgets "How would you change"-konsept. Vi er så frekke at vi stjeler idéen rett og slett fordi vi syns den er veldig smart. Tanken er å knytte lesernes erfaringer opp mot testene av telefonene i ettertid, for å gi dem som vurderer en telefon et bredere bilde før de eventuelt kjøper. I tiden som kommer vil vi publisere en rekke artikler som denne om andre modeller.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.