MOBIL

Er dette Sony Ericssons neste toppmodell?

Bilder og informasjon om det som sies å være Sony Ericsson Xperia Arc HD.

Marius ValleMarius ValleJournalist
7. des. 2011 - 10:02

Det har gått rykter om Sony Ericssons første tokjernetelefon en stund, og den har vært kjent under kodenavnet Nozomi. Nå har det dukket opp nye bilder av telefonen, som ser ut til å bli en skikkelig toppmodell.

Bildet er, tradisjonen tro for ryktebilder, noe uklart. Vi snakker her om en telefon som trolig kjører Android 4.0, siden dette er den nyeste utgaven og Sony Ericsson har vært tidlig ute med å bekrefte at de skal oppgradere alle årets Xperia-modeller til denne versjonen.

Mystisk lys

Som vi har sett i tidligere bilder er det et bånd med lys nederst på telefonen, og dette strekker seg hele veien rundt baksiden. Hva hensikten med dette er vet vi sannelig ikke, men det er trolig snakk om et slags varsellys.

Bildet til høyre viser at det er menytaster på dette lysbåndet. Dette skal angivelig være et lekket produktbilde fra Sony Ericsson.

Bildet øverst stammer fra den kinesiske bloggen Techorz, som hevder å vite at telefonen stiller med følgende spesifikasjoner:

PROSESSOR: 1,5 GHz, to kjerner.

MINNE: 1 GB arbeidsminne, 32 GB lagringsminne.

SKJERM: 4,3 tommer, 720 x 1280 piksler.

KAMERA: 12 megapiksler, Sony Exmor-R.

BATTERI: 1750 mAh. 

Lanseres over nyttår?

Navnet skal trolig være Sony Ericsson Xperia Arc HD, og modellnummeret sies å være LT26i. Telefonen testes ifølge bloggen hos en operatør i Hong Kong, og ifølge deres kilder skal den lanseres under CES i Las Vegas rett over nyttår.

Vi vet sannelig ikke om dette er rent oppsinn, men telefonen har dukket opp på bilder flere ganger nå, og det virker sannsynlig at dette er en telefon som skal lanseres snart. 

Kilde: Techorz.com, via: Androidcentral.comXperiablog.net

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.