MOBIL

Er dette Nokia E72-oppfølgeren?

Profftelefon med fullt tastatur og trykkskjerm i hendig E72-størrelse ser ut til å være på gang.

Marius ValleMarius ValleJournalist
10. mars 2011 - 09:34

Ryktene om Nokia E6 har versert en måneds tid, da det dukket opp et bilde av den ukjente telefonen. Det ble da hvisket om at den hadde Symbian^3, trykkskjerm med 640 x 480 pikslers oppløsning, og ikke minst fullt tastatur i samme stil som på Nokia E71 og E72.

Bildet til høyre er det første som dukket opp av denne telefonen.

Nå har det dukket opp et nytt bilde av telefonen, og denne gangen er skjermen på. Her ser vi tydelig at telefonen har et grensesnitt som er svært likt Symbian^3. Det er heller ikke konteksttaster under skjermen, så alt tyder på at det faktisk er trykkskjerm på telefonen.

Kommer den?

Utseendemessig ser dette mest ut som en Nokia E71 - en telefon vi i Mobili-redaksjonen har varme følelser for. Så vi håper sannelig at dette er en telefon Nokia har planer om å lansere. Det kan nemlig godt tenkes at Nokia i siste liten fant ut at de ikke ville slippe denne telefonen i lys av Microsoft-avtalen.

Kilde: MyNokiaBlog.com, via Engadget.com

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.