MOBIL

Er dette Huaweis kraftige toppmodell?

Det som skal være Huaweis egne bilder av toppmodellen D1 Q har dukket opp.

Kamerautløsertasten.
Kamerautløsertasten.
Marius ValleMarius ValleJournalist
21. feb. 2012 - 06:00

Huawei har bestemt seg for at 2012 skal være året de gjør sin egen merkevare mer kjent, og det ser ut til at de skal gjøre alvor av dette under Mobile World Congress i Barcelona i slutten av denne uken. Det er ventet at de lanserer sin nye toppmodell Ascend D1 Q på søndag.

Nå har det som skal være Huaweis egne offisielle bilder dukket opp. Og selv om de ikke gir et veldig godt inntrykk av hvordan telefonen blir seende ut ser det i alle fall ikke til å bli en stygg andunge.

Ascend D1 Q skal angivelig ha en firekjernet prosessor, og denne skal stå i en Nvidia Tegra 3-systembrikke. Telefonen har sirkulert på ryktebørsen i en uke, men det har ikke dukket opp noen ny informasjon om telefonens spesifikasjoner sammen med bildene.

Dersom Asced D1 Q faktisk er en firekjernet Android-telefon er det rimelig å anta at den vil konkurrere med andre telefoner vi venter skal lanseres under Mobile World Congress, som HTC One X og LG Optimus X3.

LES OGSÅ: Fire rykter vi håper stemmer

Huawei har for øvrig allerede lansert en tokjernetelefon som de hevder er verdens tynneste, Ascend P1 S. Denne kom under CES-messen i januar. Det er altså tydelig at Huawei er på hugget om dagen. Vi er på plass i Barcelona når Huawei viser frem nyhetene sine.

LES MER: Verdens tynneste smarttelefon er lansert

Kilde: AndroidCommunity.com

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.