MOBIL

Er dette HTCs neste monster?

Avdelingen for ville rykter presenterer HTC Vigor.

Marius ValleMarius ValleJournalist
1. aug. 2011 - 10:58

Bloggen Androidpolice.com meldte før helgen om en hittil ukjent HTC-telefon som har dukket opp i testresultatene til ytelsestest-programmet NenaMark1.

Den aktuelle telefonen rapporterer navnet ADR6425LVW, og har tidligere kommet til overflaten på grunn av et lekket bilde tatt med telefonens kamera. Navnet HTC Vigor dukket opp i forbindelse med registrering av merkenavn hos patentstyret i USA allerede for to år siden, og navnet har blitt knyttet til den lekkede modellen. Om ADR6425LVW faktisk skal hete dette gjenstår å se.

Spesifikasjoner

Uansett er det spesifikasjonene som er det spennende her. For vi snakker virkelig om en kraftig sak. NenaMark1-resultatet avslører følgende opplysninger:

Skjerm: 1280 x 720 piksler

Prosessor: 1,5 GHz

Grafikk: Adreno 220 

OS: Android 2.3.4

Skjermoppløsningen blir i tilfellet den høyeste vi har sett på noen mobiltelefon til nå, og vi kan bare anta at prosessoren er en tokjerneprosessor. 

Kan være tull og/eller tøys

Når dette er sagt så skal det også sies at det på ingen måte kan utelukkes at en spøkefugl har vært på ferde. Slike testrapporter kan nemlig ganske lett forfalskes for den med teknisk innsikt. Det gjelder med andre ord å ta disse opplysningene med en klype salt.

Skulle informasjonen stemme ser det imidlertid ut til at HTC har et beist på hendene.

Kilde: Androidpolice.com, Pocketnow.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.