MOBIL

Er dette den første Beats-mobilen?

HTC Runnymede kan være det første resultatet av samarbeidet mellom HTC og Beats.

Marius ValleMarius ValleJournalist
13. sep. 2011 - 09:52

Forrige måned ble det klart at HTC hadde gått sammen med hodesettprodusenten Beats for å putte sistnevntes teknologi inn i telefonene. Inntil videre har HTC til gode å lansere noen modell som resultat av samarbeidet.

Det stopper selvsagt ikke ryktemølla, som tresker på maks om dagen. Det er den lekkede modellen Runnymede som sies å være den første Beats-telefonen. Telefonen skal være en Android-utgave av den nylig lanserte Windows Phone 7-telefonen HTC Titan.

Stor skjerm

Dermed får den 4,7 tommers skjerm med 800 x 480 pikslers oppløsning. Prosessoren skal være en 1,5 GHz A8 som sitter i Qualcomms MSM8255-systembrikke. Telefonen skal også ha 768 MB arbeidsminne og 16 GB lagringsminne.

Kameraet skal være det samme som i Titan, altså snakker vi om en åtte megapikslers bildesensor med god lysfølsomhet og 28 mm vidvinkel.

Runnymede skal være mindre enn 1 cm tjukk. Den skal også kjøre Android 2.3.4 og ha nyeste utgave av HTCs Sense-menysystem, altså 3.5.

Beats-hodesett

Når det kommer til Beats-samarbeidet sier ryktene ikke noe om at selskapets teknologi skal være bygget inn i telefonen. Men du skal angivelig få med et Beats-hodesett i esken sammen med telefonen. Det er også rimelig å anta at telefonen har fått over gjennomsnittlig god lydkvalitet.

Dette konseptet minner ikke helt lite om den ryktede Sensation-utgaven, som også skulle komme  med Beats-tilbehør.

Siste nytt er at det som skal være et pressebilde av telefonen har lekket ut. Utifra dette ser vi at telefonen ligner på Titan. 

Prisen sies å ligge på 4700 kroner for 16 GB-versjonen, og 5000 kroner for 32 GB-versjonen. Når selskapet skal lansere gjenstår å se, men det kan være at vi får mer info 20. september.

Foreløpig kun rykter og spekulasjoner, altså. Den som lever får se.

Kilde: Pocketnow.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.